ajde da te pitam nesto!
da li te zanima profesionalni peugeot bicikli 10 brzinac sa volanom kao rogovi. bicikli kao sto se voze po biciklistickim trkama??? ima drugar da proda pa te zato pitam. znam da je ultra lak.
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Imam isti bajs ko vasavasa vec jedno 5-6 godina i sluzhi ko kad sam ga uzeo.Tad je placen chini mi se 300-400 maraka.Tako da shta god da uzmesh u tom rangu cena necesh pogreshiti.
ha ha ha ..u ovoj temi se sad najvise prica ...
kako je krenulo sa gorivom ,ima da reaktiviram moj Rog 10-brzinac star 30 god ))
a mozda i struje malo da se doda za nas bez kondicije
komsije: http://www.e-vozila.com/forum/index.php
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Ada, interesuje mene. Moze cena?posalji na pp da ne kvarim coveku temu
Inace potpuno se slazem da kramponi ubijaju. . . Zato i pumpam gume na preko 2.5bara. Kada imam vremena, prolece, leto vozim, a za raspust ture od 40-50km Zadnji amort je glupost najveca,a i drasticno povecava tezinu bajku, prednji je ok, ali nije ni on dugovecan. Doneli mi bili iz D jednu takvu, 50e placena, kradu tamo eki pa prodaju ovde, vlaska posla. .. Vozio godinu dana, tacnije izivljavao se sa njom, pa ispala cela prednja viljuska sa sve amortom.
Najvolje me je sluzila jedna koja je bila kupljena iz Grcke '97, vozena do 2005, ali sa bukvalnim izivjlavanjem i egzibicijama, spustanje niz stepenice, vozenu kad god sam mogao 60-65
Comment