Super je. Cifra?
Preporuka za bicikl
Collapse
X
-
mogu li ja da se nadovezem na ovu temu? nosac za bicikle... ima ih raznih, krovnih, onih za gepek, na kuku (ko je ima) na sta god hoces... ima li neko iskustva ili predlog sta uzeti
E da u pitanju je Opel Zafira, verovatno je i to faktor koji limitira
Ako treba otvoricu novu temuKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Ja za Punto imam onaj nosac sto se montira na vrata od gepeka i kaci gurtnama za ta vrata (naslanja se na branik i zadnje staklo). Dobar je, nosi dva skopljenja bicikla, ili tri ako im se skine prednji tocak. Jedina mana je sto hoce ponekad da guvernal lupa o krov, pa guli farbu, ali to je samo ako ce bicikl ne pricvrsti dobro. Meni ovaj vrsi posao, ali u svakom slucaju mi se vise svidjaju oni koji se montiraju na nosac kuke za vucu na dzipovima (al' nit' imam dzip, nit' imam kuku za vucu)(\__/)
(='.'This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/
Comment
-
-
kupio si gde?
pazi meni treba da prevezem dva bajsa do ade jednom nedeljno, nismo mi neka bajkerska porodica, ali je glupo da idemo sa dva auta zbog voznje bajsa nedeljno dva sataKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Comment
-
Comment