Volvo 440

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • alexa05
    CBC Senator XXL
    • 23.07.2006
    • 1769
    • Smederevo
    • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Volvo 440

Ovako, kolega sa foruma prodaje gore navedeni model automobila sa 1.8i motorom '94 godista. Linka ka oglasu je volvo440 Interesuje me kakva su vasa misljenja o ovom automobilu u pogledu odrzavanja, trajnosti i karakteristika motora, ponasanju motora u kombinaciji sa LPG uredjajem, limariji itd.

S'obzirom da mi se porodica malo vise prosirila trebao bi mi veci auto od mog kadett-a pa rekoh da se informisem o autu koji je cinjenica je klasa ili dve iznad mog Opela.
    EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
  • Dren
    CBC Senator XXL
    • 24.08.2005
    • 1068
    • Sarajevo

Zar nije to onaj 1.7 motor iz "braka" sa Renaultom ? Moja drugarica je u Holandiji imala takav sa ugradjenim LPG-om, tako da je to vjerovatno OK kombinacija... Meni se u njemu ne svidja plastika instrument table, tj. mislim da bi trebala izgledati kvalitetnije u takvom autu, ali ako je auto u OK stanju, ne bi trebalo da imas nekih vele-problema...

Comment

• marko37
      CBC Početnik
      • 23.12.2007
      • 2
      • Bg

Evo i ja malo da se umesam.
      Citat iz wikipedie:
      *
      Early cars were criticised for reliability, the 1.7-litre Renault engine being the subject of some criticism, particularly in its carburator equipped form. Later cars, particularly those produced after the facelift were significantly better. Rust resistance also improved after the facelift.
      *
      Ovaj moj je model *after the facelift*.

Takodje u pitanju je MPI ne carb. Pise i da je bilo problema sa carb. vozilima.

Jeste iz braka sa Renoom, kao i vecina motora stavljanih u Volvo automobile .

P.S. Idu Renoovi delovi. 19,21,25, Clio 1, Laguna 1...zavisi koji deo.
      Uglavnom za Renoa 19 sam uzimao. Tako da i nisu bas nesto skupi delovi.

Sto se instrument table tice u pravu si za plastiku ali to je samo oko satova. Inace kada sam ga kupio bio sam odusevljen enterijerom, pomorandzina kora....i sto je sve okrenuto ka vozacu sa odlicnim sedistima.
      To se sve dosta dobro vidi na slikama koje sam postovao.

Svratite i pogledajte, neobavezno....

P.S. sto se tice struje u pravu je wikipedia da ima problema, ali uz pomoc sw.bricka je reseno i to.

Comment

Working...
      X