savet za kupovinu automobila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nixon
    CBC Početnik
    • 21.02.2008
    • 3
    • Beograd

savet za kupovinu automobila

Kupujem auto, imam do 5000 e. Mislio sam da kupim reno klio 1,5 dci.
    Da li moze za te pare? Cuo sam od prijatelja da je jako skup za odrzavanje i da mu je narocito osetljiv motor na nas eurodizel (koji je loseg kvaliteta), pa se cesto kvari.
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

mozes za te pare da kupis klia ali belog ili zutog. ti motori se bas i nekvare tako cesto kada imaju do 100000km. ali ne onih 100000km nasih nego njihovih. odrzavanje ni jednog novijeg auta nije jeftino. sve u svemu mozes da nadjes za te pare ali sta!
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Wiz
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3104
      • Nish

osetljiv,znam coveka kome su 3 puta riknule dizne nakraju pripravio pa prodo

Comment

• iwcham1979
        CBC Senator XXL
        • 17.07.2007
        • 741
        • Nis
        • Seat Altea 2.0Tdi

Moj kolega kupio jednog belog za te pare, prosle godine, 2003g. 10000% bio van jer su tapaciri sedista nazad drugog dezena! Kupio bez provera, icega. Otiso, vido prvog za te pare i kupio. Presao 50k km, i prezadovoljan. Kaze, bas me briga kolko preso, mene lepo sluzi.

Comment

• Dragon
          CBC Senator XXL
          • 15.11.2006
          • 963
          • Beograd

Beli i zuti su sluzbena vozila, zuti su postanski. Ima firma na Banovom Brdu, prolazim tu svaki dan. Samo skidaju nalepnice, ubacuju zadnja sedista, malo ispoliraju i to je to. Posle toga uopste ne izgledaju lose.

Sad, koliko su presli i u kakvom su stanju tesko je reci. Ne mora da znaci da su svi krs.

Prica se da dci imaju problem sa brizgaljkama, ali jedan komsija vozi bas taj i kaze da je super.
          Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• nixon
            CBC Početnik
            • 21.02.2008
            • 3
            • Beograd

a sta mislite o fiat bravo 1.9 jtd? Cuo sam da je dobra masina? Samo ne znam koliko trosi? Da li moze neki da se kupi 2000 godiste za 4500-5000 e?

Comment

• neshaoct
              Banovan
              • 18.08.2007
              • 1754
              • Beograd, Rakovica

...ja prodao svoju Bravu 1.6 16v 06/98. godiste pre nekih 4-5 meseci za 4.500 evra...
              Tesko ces za iste pare naci 2 godine mladji auto, pa jos i dizel...

Comment

• NebojsaR4
                CBC Član
                • 01.05.2007
                • 70
                • Belgrade

moj posle 60 000 motor sve ok...nema zamerke , sto se mene tice preporucio bi ga svakome...
                ko zna zna...a ko ne zna...nek ide u salon...

Comment

Working...
                X