Fiat Marea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Alan
    CBC Početnik
    • 17.01.2008
    • 4
    • Novi Sad

Fiat Marea

Hteo bih da kupim ovaj karavan. Nemam iskustva sa Fiatom, pa me zanima SVE u vezi ovog automobila, bez obzira na kubikazu i snagu.
  • bolenbgd
    CBC Član
    • 23.11.2007
    • 60
    • stilo jtd kaaaravela

dosta taxista ih je vozilo do pre koju godinu
    pazi ako kupujes ovde da ti se neka ta ne zalomi
    >>DAHAR<<
    "Never trust anything that bleeds for 5 days and doesent die"

Comment

• bokija
      CBC Senator XXL
      • 25.01.2008
      • 640
      • Beograd

Originally posted by bolenbgd
      Lepa je to koncepcija auta,samo ako ti ne treba za posao ipak kupi nesto tise od JTD-a i sa klasicnijim oblikom karoserije.Karavan bilo koji,osim onih najskupljin ipak pretstavljaju prilicno nestabilna vozila.Da tragedija bude veca gomili njih su tako zamaskirali nedostatke vezane za stabilnost da vozaci nisu ni svesni sve do trenutka kad bude kasno.Lepo je videti neki gizdavi karavan tipa meca,audi iliBMW ali...Marein motor JTD hvale ljudi sto se tice exploatacije ne znam samo koliko ti smeta sto je dosta bucan i proizvodi dosta vibracija dok je hladan.
      I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• Stilo Abarth
        CBC Veteran
        • 24.04.2007
        • 134
        • NS

U firmi smo imali belu mareu 1.9 td 97. god. Kad je stigla imala je 80k km i za 2 godine smo prešli 100k km bez problema. Jednom je jedan naučnik sipao benzin i došao iz bg za ns bez ikakvih posledica (oprali rezervoar i dizne). Od kvarova je bilo balans štagla, brava zadnjih vrata i redovni servisi. Auto je završio kod jednog od zaposlenih sa oko 200k km na satu, njemu je riknula turbina posle 2 god. pa je stavio polovnu za 150e. Mislim da sad auto ima oko 300k km. Najviše su me nervirale gumene kvake koje se raspadaju. Ako možeš gledaj da uzmeš 2000+ god. pošto su malo dorađene i značajno bolje opremljene u proseku.

Comment

• Alan
          CBC Početnik
          • 17.01.2008
          • 4
          • Novi Sad

Re

Originally posted by bolenbgd
          Mislio sam da je uzmem od napolje. Ali, tako su saroliki sa cenama. Recimo, 2002 moze da se nadje i za 3000 i za 5000 EURa. Nesto je razlika u opremi i kilometrazi, ali mi poznanici kazu da i napolju montiraju kilometrazu, limariju, komp itd

Da li neko zna kakva je situacija u Italiji?

Comment

Working...
          X