Opel Vektra 1.8 elegance ili Honda Civic 4V 1.8 i-VTEC PE LS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bane R
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2006
    • 1769
    • Beograd

Ta Honda je, zahvaljujući minimalnim cenama koje ima Delta, daleko je najbolja kupovina (od svih automobila generalno, bez preterivanja).

Da nije kao što su Honde bile u devedesetim, verovatno nije, da je u vrhu po kvalitetu u klasi, vreme će pokazati, ako već i nije pokazalo.

Pričamo o kvalitetu plastika i završnoj obradi (što jeste bitno, ali nije valjda majku mu najbitnije), ko da niko od vas nije seo u francuze ili držao onaj ogavni volan Golfa petice. Kvalitet materijala i obrada u toj klasi nije, za mene, zadovoljavajuća, ali suludo je crniti samo Hondu... Zakoni o reciklaži to zahtevaju (ne kažem da proizvođači ne zakidaju, naprotiv) da bi se spomenuto izbeglo mora se dati duplo više para za A3 ili BMW 1.

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Honda
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• scarab26
        CBC Senator XXL
        • 27.09.2006
        • 353
        • bgd

ako je vec honda, onda bolje accord za iste pare veci auto

Comment

• overspeed
          CBC Senator XXL
          • 24.05.2005
          • 2779
          • Kosovska Mitrovica

Accord 2,0 Comfort ......... 19424 euro, 3 godine garancije (sa aktuelnim popustom od 5%)

BTW. Nije mi jasno koji je izvor ovih cena koje zi naveo, koji prodavac/diler je u pitanju?

Jer, upravo gledam pred sobom zvanichan katalog (Delta motors) i vidim:

Honda Civic 4V 1.8 i-VTEC PE LS .................. 17880 Euro

Za taj kesh i nov auto, razmisli i o Mazdi 6, Toyoti Avensis, pa i o Peugeot-u 407, svi su negde izmedju 20 i 21 k veverica. U principu sve zavisi koja je osnovna namena jer su ovi modeli u sushtini razlichiti i po karakteru i po voznim osobinama, ali i po opremi koja dolazi u tom iznosu.

Meni bi npr. za isti taj kesh opushteno "legnuo" - a shta drugo - jedan 116i

BTW. Vectru izbaci iz opcija ne zbog toga shto je Opel nego shto je bila (makar i "samo" 4 meseca) na rent a car-u...
          http://www.bmw.tv

Comment

• Si-le
            CBC Član
            • 23.09.2007
            • 42
            • Kikinda

BTW. Nije mi jasno koji je izvor ovih cena koje zi naveo, koji prodavac/diler je u pitanju?

@ sa zvanicnog sajta -delta(ali su cene izgleda bez popusta)

Za taj kesh i nov auto, razmisli i o Mazdi 6, Toyoti Avensis, pa i o Peugeot-u 407, svi su negde izmedju 20 i 21 k veverica. U principu sve zavisi koja je osnovna namena jer su ovi modeli u sushtini razlichiti i po karakteru i po voznim osobinama, ali i po opremi koja dolazi u tom iznosu.

@Sve sam ja to gledao, 'ja bi sto vise za sto manje"
            kredit od 20k mi je nategnut maksimalno,ali taj civic mi je reper,a namena auta je porodicni,
            kubikaza je ok (zbogregistracije),
            potrosnja isto odgovara,
            lici na limuzinu(zato sam se odlucio za sedan),
            predpostavljam da ni odrzavanje nije nesto skupo,
            u poredjenju sa mazdom i tojotom honda daje vise opreme u osnovnoj verziji....
            I svidja mi se zvuk honde preko 5000

Comment

• ToNcA
              CBC Senator XXL
              • 31.01.2006
              • 868
              • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
              • Mazda 6 2.0d

Pa sto onda pitas?
              Nista - javi kad stigne i kakvi su utisci posto si koliko vidim odlucio

Honda u svakom slucaju nije los izbor samo se meni taj Civic ne svidja zbog zavrsne obrade (gora je nego kod bilo kog Francuza, da @Bane bude obavesten) ali u svakom slucaju nije kvalitet kokpita sve.

Meni se na primer svidja Impreza (4x4 + boxer) ali ga nikad nebih kupio bas zbog sugavog kokpita - zavisi ko sta voli.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• ada
                CBC Senator XXL
                • 04.06.2005
                • 2375
                • Novi Sad
                • Svasta nesto

novo, novo, novo pa nije bitno sta
                Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Si-le
                  CBC Član
                  • 23.09.2007
                  • 42
                  • Kikinda

Originally posted by ToNcA
                  Pa sto onda pitas?
                  Nista - javi kad stigne i kakvi su utisci posto si koliko vidim odlucio

Honda u svakom slucaju nije los izbor samo se meni taj Civic ne svidja zbog zavrsne obrade (gora je nego kod bilo kog Francuza, da @Bane bude obavesten) ali u svakom slucaju nije kvalitet kokpita sve.

Meni se na primer svidja Impreza (4x4 + boxer) ali ga nikad nebih kupio bas zbog sugavog kokpita - zavisi ko sta voli.
                  Pa pitam da se neza****m.
                  Neki ljudi su me ubedjivali da je Vektra bolja kupovina.

Comment

• Si-le
                    CBC Član
                    • 23.09.2007
                    • 42
                    • Kikinda

Originally posted by overspeed

...........................

.............................
                    Gde da ja nabavim taj cenovnik sto ti gledas?

Comment

• Si-le
                      CBC Član
                      • 23.09.2007
                      • 42
                      • Kikinda

Originally posted by Si-le

Sad sam zvao Deltu, cene na sajtu su dobre,tako da neznam koji cenovnik ti gledas.

Comment

• Austin
                        CBC Senator XXL
                        • 03.06.2006
                        • 364
                        • Novi Sad, 45°15'14.67"N, 19°50'58.96"E

Pogledaj PP.
                        It floats on fluid

Comment

• overspeed
                          CBC Senator XXL
                          • 24.05.2005
                          • 2779
                          • Kosovska Mitrovica

Originally posted by Si-le

Sad sam zvao Deltu, cene na sajtu su dobre,tako da neznam koji cenovnik ti gledas.
                          Pa, njihov cenovnik

Katalog koji gledam sam dobio u njihovom ovlashcenom prodajnom centru/servisu "Auto Garant" u Čačku.

Jedino je moguce da su navedene cene u ovom katalogu sa vec zarachunatih 5 % popusta, jer sad vidim na njihovom site-u da taj Civic koshta 18821 euro. Ako jeste tako onda je ovaj katalog njesra poshto nije napomenuto da je ovo (17880) cena SA POPUSTOM, nego je ispod liste i cena svih modela napisano da vazhi 5 % popusta. Ako je on vec zarachunat u navedenu cenu to je trebalo da bude jasno napomenuto
                          http://www.bmw.tv

Comment

• Si-le
                            CBC Član
                            • 23.09.2007
                            • 42
                            • Kikinda

Jedino je moguce da su navedene cene u ovom katalogu sa vec zarachunatih 5 % popusta, jer sad vidim na njihovom site-u da taj Civic koshta 18821 euro. Ako jeste tako onda je ovaj katalog njesra poshto nije napomenuto da je ovo (17880) cena SA POPUSTOM, nego je ispod liste i cena svih modela napisano da vazhi 5 % popusta. Ako je on vec zarachunat u navedenu cenu to je trebalo da bude jasno napomenuto
                            Za civic 4 vrata popust 3%,a za civic 3 i 5 vrata popust 5 %.
                            Nako se zajeb.o pa je na civic 4 v zaracunao popust od 5%.

Comment

• coco
                              CBC Senator XXL
                              • 24.10.2004
                              • 476
                              • i`am from the land that is placed nowhere

ma ja bi kupijo fauve golfinju dizla jedandevet tedei sa crvenim slovima. ne trosi, ne kvari se, kupis ga za manje love neg kad ga prodajes.
                              "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"

Comment

Working...
                              X