sta kazete za ovaj pezo 206
Collapse
X
-
-
-
malivuk406 je u pravu..postavio sam link jer zelim da kupim ovaj auto tj dosta sam zainteresovan..isao sam da ga vidim tj bio sam u prolazu i nisam primetio to za airbag a kilometraza je smesna to se podrazumeva..kaze vlasnik da bi spustio cenu..ja bi mu dao 6000e..
Comment
-
-
mislim da airbag nije menjan... tj ne mora da znaci...
a kilometraza... pa nije nemoguce... mozda je drugi auto, mozda ga je vozila zena samo po gradu...
kilometraza i da je duplo veca - opet je malo presao...
a cena... ja bih mu dao oko 5700 -800, a ako mi se bas svidi i ocu da uzmem moze i 6. u principu lep auto...
Comment
-
-
Ja mogu samo da kazem da je auto lep i lepo sredjen za prodaju.
Iz iskustva, slike nista ne znace. Kilometraza je sumnjiva, ali ne mogu da gresim dusu. - Pa i ja sam kupio u Francuskoj Xsaru koja ima 61.000 km ... i to TERETNU !!!
Samo znam jedno, da bi cena bila prihvatljiva za nase trziste u principu se u inotranstvu traze najjeftiniji automobili, a to su po pravilu:
1. Automobili sa relatvno velikom kilometrazom, preko 150.000
2. Sa malom kilometrazom ali havarisani - vise ili manje
3. Teretni (tzv. vanovi) koji se preradjuju u putnicke - moj slucaj
Sve ostalo je cista sreca
Uglvnom, nista po slikama - osim svidja mi se boja ili ne
Put pod noge pa u NS da proveris. Volan se cini sumnjivim. Nesto je mnogo crn!? Kao da je dobro naprskan sprejem za instrument tablu. Generalno je kod Pezoa 206, pogotovo od 2002, jako los kvalitet materijala od koga se pravi volan (obruc). Cesto su izlizani i osteceni (ostrugani) vec do 100.000km, pa ga vlasnici (preprodavci) presvlace kozom. Kod Citroena i recimo Pezoa 307 se ne primecuju veca ostecenja (izlizanost) cak i na preko 150.000 km.
Elem, idi, vidi pa javi
Pozdrav
Comment
-
-
Slab i nikakav motor za taj auto, idi makar na neki 1.6, ili HDI.
5000 i ni evra vise, za 5500 mozes da nadjes i S16 istog godista ili nesto malo stariji.
Kilometrazu ne bih komentarisao, cini mi se JAKO malo, opet znam da je malo teze nastelovati je ali...sta znam, malo smrdi...
Comment
-
-
[quote="206"]Slab i nikakav motor za taj auto, idi makar na neki 1.6, ili HDI.
5000 i ni evra vise, za 5500 mozes da nadjes i S16 istog godista ili nesto malo stariji.
quote]
Ni 1.6i (obican) nije nesto posebno bolji, a torsi jos i vise. Imao sam prilike da to iskusim na 306-icama 1.4i i 1.6i.
1.4i nije neki sportas, ali vrlo kvalitetan motor, jeftin za odrzavanje jer je jako cest (mozes dosta toga naci i polovno) i majstori ga poznaju.
1.6 16V je vec druga (bolja) prica.
Ja kao neko ko relativno cesto prodaje Pezoe mislim da je cena 5.500 - 6000 eur za model sa 42000 km sasvim OK - ukoliko zaista ima 42.000km.
Sto se tice S16 za manje para.... ja imam neko svoje mislje o tome. Prvo S16 niko nije kupio da vozi polako, nego ga je terao dobro tako da su po pravilu ti polovnjaci u losijem stanju neko neki prosecni automobili. Dalje, na takvim modelim uvek ima nesto pojacano, poboljsano pa su takvi delovi po pravilu i dosta skuplji... pocev od sminke (karoserije) pa do mehanike. Primer je decko koji trazi ramena za Scenic RX4 koja su drugacija i mnooogo skuplja od ramena za obican Scenic. I naravno, moze ih naci samo original jer ih niko "alternatvno" ne proizvodi.
Dakle, ako hoces sigurniju varijantu, a ne treba ti auto da se "mangupiras" na putu moj iskren je predlog je 1.4i.
Comment
-
Comment