Nije problem u tome, nego su ljudi masovno podobijali "vodic kroz bg car show" koji je izdat u saradnji sa SAT media group u kome mogu da nabrojim bar deset netacnih cena za modele... izmedju ostalih i accord 2.4 type S da ne nabrajam sad sve al tipa Logan 1.6MPI laureate 7640, i30 1.6 Sun+ 13990, Mazda 6 Sport 2.5GTA 20990, Impreza 2.0 Sport 13950, Octavia elegance 1.9tdi 15729, aygo 1.0 VVT-i Cool Blue 9.150 i da ne nabrajam dalje, ima toga jos.... Sve su ovo netacne cene, da li je cilj bio privuci sto vise ljudi da dodju na sajam ili nesto drugo, ne znam
Nije problem u tome, nego su ljudi masovno podobijali "vodic kroz bg car show" koji je izdat u saradnji sa SAT media group u kome mogu da nabrojim bar deset netacnih cena za modele... izmedju ostalih i accord 2.4 type S da ne nabrajam sad sve al tipa Logan 1.6MPI laureate 7640, i30 1.6 Sun+ 13990, Mazda 6 Sport 2.5GTA 20990, Impreza 2.0 Sport 13950, Octavia elegance 1.9tdi 15729, aygo 1.0 VVT-i Cool Blue 9.150 i da ne nabrajam dalje, ima toga jos.... Sve su ovo netacne cene, da li je cilj bio privuci sto vise ljudi da dodju na sajam ili nesto drugo, ne znam
mislim da tu nema problema, zato sto lepo pise:
CENA OSNOVNOG MODELA.
Sto se tice samog vodica, mislim da je ok to sto mozes da vidis koje su premijere i kakav je raspored standova, pa cak i cene za te najosnovnije modele automobila.
Nema tu zavere ili bilo cega.
Cene jesu tacne, osim za dva modela, koja ti nisi ni nabrojao
Nisam nabrojao sve jer mi stvarno ne pada na pamet da proveravam sajamsku cenu svakog pojedinacno. A to sto pise cena osnovnog modela, sto onda nisu lepo napisali accord a ne accord 2.4 type S, STO su onda zauzimali mesto i naveli cene 4 verzije impreze sa cenom od 13950? Ne znam ni ja, listam cenovnik, Colt Cabrio 12.203... Sve same nebuloze, onda nije trebalo navoditi po 3 ista modela sa razlicitim motorima za iste pare. Ako je osnovna verzija Impreze 2.0 Sport Impreza 1.5 cemu onda navodjenje cena i za 1.5 i za 1.5 SE i za 1.5SE+ i za 2.0 Sport? Po meni krajnje neprofesionalno odradjen posao. Da je odlicna zamisao vodica, jeste, ali ja ne mogu da kazem da su cene tacne sem za dva modela, jer kada mi neko napise da za Type S kosta 19842, Golf 2.0 TDI DSG GT 17034, Impreza 2.0 Sport 13950 ja odmah znam da su to ciste lazi.
o.k, nemam potrebe da se raspravljam sa bilo kim, napisao sam sta mislim o tom njihovom cenovniku i tim njihovim osnovnim modelima, sto su pisali Colt Cabrio ako ti daju cenu Colt, ja kapiram sta su oni hteli da kazu, ali kazem da 70% ljudi koji su pogledali vodic su dobili pogresnu prestavu o cenama. Ako pise cena osnovnog modela Fiat 500 JTD vecina ce da misli da je to cena za JTD sa osnovnom opremom, nekolicina ce pomisliti na benzinca... al' nebitno, nek onaj ko cita ovo odluci ko je u pravu....
Eh, bio sam na sajmu, od pomenutih cena nema naravno nista. U sustini, retko za sta ima popust, cene su manje vise kao i van-sajamske, jedino mi se popust za Pezo 307 mota po glavi, ostalo kao sto rekoh kao i pre sajma. Najvise su me razocarali korejanci, Hyundai i Kia, nema popusta a za neke verzije cak i veca cena nego pre mesec dana!!! Sve u svemu, jadno.
ja sam bio presrecan kada sam otracao do standa Honde, za Accord type S kada sam cuo PRAVU cenu...to je znacilo da mogu da nastavim s zivotom...
Inace potpuno se slazem u postovima gti 16v jer mi je nesto tu strasno sumljivo u cenama pogotovu tom sajamskom prirucniku, nisu cene na mestu bile, i to bi urednici posle toliko godina trebali da znaju o cemu pisu,...pa jedan od njih bi stao i zapitao se...:"Ljudi, pa nije valjda Type S 20 000e!?"...
A kompleksirani prodavac na Subaruu, i opsta sludjenost devojaka na Fordovom salonu je za poludeti...niko tamo nije znao ni koji Fokus je nov ni koji je star ni koja je cena, ni u cemu je razlika....,necu vise da pricam..znaci strasno...ne moze covek u ovoj zemlji da kupi auto kako valja...
Comment