audi 80 kvatro ili alfa 33 4x4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • crnjin
    CBC Početnik
    • 18.03.2008
    • 1
    • Ljubovija

audi 80 kvatro ili alfa 33 4x4

Dvoumim se izmedju alfe 33 4x4 i audja 80 kvatro?pomoc...?
    Nasao sam neku 33 1.5 105ks vlasnik trazi 1400evraAuto je presao 217 hiljada i "nispravan joj je kardan" kako kaze vlasnik.
    Vredi li ova alfica ti para,kakva je pouzdanost 4x4 sistema kod nje,potrosnja(po losem putu u brdu),cene delova...
    Molim vas informisite me deteljnije o ovom autu mnogo mi se svidja a ne zanam gotovo nista o njoj.poz
  • srdjan_p
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2004
    • 1915
    • ZR

To "neispravan kardan" moze da bude svasta...
    Vozim Alfu i tako to ali mislim da ti je u ovom slucaju pametnije da se opredelis za Audi jer je kvatro ozbiljnije uradjen...

Comment

• Srdjan
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 2416
      • Bajina Basta/Beograd

Mislim da ti je bolja varijanta kvatro, zbog eventualnih kvarova, odnosno zbog lakse nabavke delova, a samim tim i jeftinije.
      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• QV lale
        CBC Senator XXL
        • 09.11.2005
        • 734
        • Zrenjanin (klek)

Delovi,delovi....Bolje je da se odlucis za quattra ...Za njega ce biti delova uvek.Dok za 33 vec slabije,pogotovo za 4x4...jedino,Ako nadjes negde kardan,majstora nekog da ti sredi to,onda uzmi nju, jer uzitak u voznji nemoze da se poredi sa audijem.
        Originally posted by Sheta_Junior
        ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• Van
          CBC Senator XXL
          • 16.02.2007
          • 1425
          • Nbgd

Imas kardan servis blizu gazele . Uradice ti sta go hoces . Ja sam remontovao kardan na 30 godina starom fordu , izaslo je nesto oko 50 e
          ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• low rider
            CBC Senator XXL
            • 03.04.2006
            • 613
            • Beograd

"po losem putu u brdu"
            Samo da imas na umu da AWD pogon ni jednog od ova dva automobila nije zamisljen za savldavanje teskih puteva i offroad voznju. Neki drugi tip automobila je predvidjen da se nosi sa losim putevima. Cisto da te ne razocaraju ili ostave na putu, uz neki skup kvar.

Comment

• bojanTI
              CBC Senator XXL
              • 04.01.2006
              • 870
              • Pancevo

Pre svega ova dva automobila nemaju nikakve veze jedan sa drugim da bi se mogli porediti, ali verujem da si naleteo na njih kao zanimljive, pa se zato dvoumis.
              Ipak Audi, iako bi meni 33 bila prvi i jedini izbor. Audi nema problema sa korozijom i lakse ga je popravljati, to jest moze svako da ga radi, dok su cene delova na strani 33.
              U sustini neces nikako pogresiti i ako uzmes 33, ali poenta ovoga sto ti svi govore je da ces po nekom nepisanom pravilu manje posla imati oko Audija, sto nikako ne mora da bude i u tvom slucaju.
              Pogledaj oba, povedi majstora sa sobom kome verujes, a onda razmisli. Isto tako verujem da je 33 jeftinija vise nego duplo.
              Reci cu ti jednostavno, posle 33 audi 80 ti nece pasti na pamet, e sad samo je pitanje koliko si spreman da budes Alfista, a da bi kupio 33 svakako to moras biti!
              In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

e alfu po losem putu u brdu, zaboravi...

ostalo ce da ti objasne dora i bojanTi
                deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• sale vti
                  CBC Senator XXL
                  • 05.12.2007
                  • 316
                  • bgd-zemun
                  • ctr

De si zemljak!?
                  Pozdrav iz Uzovnice!!!
                  Po opisanom stanju oba auta i po iskustvu sto se tice elktronike i koliko toliko mehanike ja ti preporucujem audidi!!!
                  Mess with the best, die like the rest!!!

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Zverko, ako pogledaš post još jednom videćeš da je čovek rekao da nemaju veze jedan sa drugim, znači nisu ista klasa. Takodje je savetovao da se kupi Audi kao manje problematičan i manje podložan rdji i takodje navija za Alfu ali je naglasio....

Daklem, čitaj prvo...
                    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                    X