LANCIA KAPPA 2.4 JTD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dusan 46
    CBC Početnik
    • 21.03.2008
    • 4
    • Novi Sad

LANCIA KAPPA 2.4 JTD

Pozdrav svim fanovima i ljubiteljima Fiat-Lancia grupacije..

interesujem se za ovaj atomobil... imam nemeru da pazarim isti. Model je iz 2000g. presao 220000 km, ima par sitnih kvarova (zanemarljivo.. sminka), ali sve sto me interesuje je menjac i motor 2.4 JTD. Iskustva preko vasih ljubimaca.., kvarovi...kvar turbine (na koliko km..)!...itd. cene .. Vredi li 5700 e. Unapred zahvalan...
    Pozdravljam....
  • Dragon
    CBC Senator XXL
    • 15.11.2006
    • 963
    • Beograd

Ovde je bilo dosta reci o Kappi. Radi se o italijaskom Mercedesu, koji je prilicno potcenjen. Ima sjajne vozne karakteristike, a sto se dizela tice, probao sam 2,4 TD (ne JTD) i ide sjajno. JTD je jos bolji.

I benzinac sa plinom ti je dobra opcija, i to 2.0 20v.

Pazi, ima dosta podmladjenih u Srbiji, tako da moras dobro da obratis paznju.
    Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• midevcom
      CBC Član
      • 24.03.2008
      • 23
      • Milano-Bg

koju varijantu uzimas 125 ks ili 150ks??
      ova poslednja je jako dobra ali tu su uvek visoki troskovi odrzavanja i osetljivos na nase lose gorivo

Comment

• Dusan 46
        CBC Početnik
        • 21.03.2008
        • 4
        • Novi Sad

da, da... znate,.. jedino sto me muci je izdrzljivos motora posle predjenih 220 000km...i to sto je registracija 470 e.
        no, ako hocu limuzinu....to je to...

Da pisano je dosta , uglavnom o benzin-plin varijanti, disel 2.4 jtd je nesto manje komentarisan...

no, ako hocu limuzinu....to je to...
        navodno ova je 2000g. , Ne znam kakom mogu da proverim to?
        a motor je od 136 hp, ili 100 kw.
        hvala na komentarima ...

Comment

• Dragon
          CBC Senator XXL
          • 15.11.2006
          • 963
          • Beograd

Ako je lik iz Zeleznika, a boja zlatna, znaj da je auto 1997, proverio sam. Inace, odlicno je ocuvana, ali falsifikovano je godiste i nije JTD, nego TD.
          Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• Dusan 46
            CBC Početnik
            • 21.03.2008
            • 4
            • Novi Sad

Ne, nije iz Zeleznika... sta kazes kako mogu da proverim?

Comment

• Dragon
              CBC Senator XXL
              • 15.11.2006
              • 963
              • Beograd

Imas Eper online na kome mozes da proveris podatke na osnovu broja sasije.

Ovde se malo pricalo o tome:

Comment

• Dusan 46
                CBC Početnik
                • 21.03.2008
                • 4
                • Novi Sad

zahvaljujem, treba da uzmem broj pa da isprobam.... javljam... hvala jos jednom..

jos nisam pazario auto, tako da svi koji su imali bar neka iskustva sa vozilom kojeg pokrece 2.4 JTD i 2000g. neka napisu svasta o istom....
                pozdravljam i havla jos jednom....

Comment

Working...
                X