zeleo bih da znam sto vise o karakteristikama ovog auta,mane,prednosti,realne performanse.Cuo sam da taj auto cini cuda,pa bih da se uverim u to.Vozio sam se u kupeu 1.8 16v,cini mi se da je imao oko 131ks,nisam siguran,prelep auto u svakom pogledu.Kakve su cene tog auta sa turbo punjacem,jer valjda postoje dve verzije,sa 16v i 20v.Po mogucstvu bi me zanimao stranac,broj tel coveka koji to moze da mi dotera.Hvala unapred.Svaka savet i pomoc je dobrodosla.
trazim hitan savet
Collapse
X
-
-
bolji je 16vt nego 20vt....posle 7komada tvrdim....trenutno sam kupio 1,8 99 i stavljam plin...auto je super...ako uzimas uzmi 16vt,moze da se dotera do 300ks bez nesto extra puno para...a i ovako ide jako dobro...posedujem NOVITEC chip,IC i pratece stvari za ostvarivanje navedenih konjica...
evo kako izgleda ovaj najnoviji koji sam uzeo...ovaj definitivno ne prodajem...
u obilju kola ,ipak sam se opet resio za coupe,ali nikako 20vt,ima puno mana motor..
Comment
-
-
Originally posted by sisa kibolji je 16vt nego 20vt....posle 7komada tvrdim....trenutno sam kupio 1,8 99 i stavljam plin...auto je super...ako uzimas uzmi 16vt,moze da se dotera do 300ks bez nesto extra puno para...a i ovako ide jako dobro...posedujem NOVITEC chip,IC i pratece stvari za ostvarivanje navedenih konjica...
evo kako izgleda ovaj najnoviji koji sam uzeo...ovaj definitivno ne prodajem...
u obilju kola ,ipak sam se opet resio za coupe,ali nikako 20vt,ima puno mana motor..
Kako ces se navici na 1.8 posle svih onih T modela?
Slikano kod Drax-a ?...technology is the only Replacement for Displacement.
Comment
-
-
tesko,ali trentno su problemi naplacivanja dugova,tako da moram da vozim nesto sto malo trosi.stavim plin i gotovo.
izdje me 1548 eu tacno....sa svim putarinama i ostalim glupostima...inace je auto stvarno naj ocuvaniji koji sam imao do sada....vlasnik nije stedeo na njemu...
jedino sto je 1,8 ali bice drugi jaci i brzi
da kod Draxa ,stavljam mu plin tamo...doduse tek sam skupio pare za toro bocu i gasni ventil...Drax ima cevi i neki polovan isparivac...a mixer cemo naci neki ili skinuti sa drugog
Comment
-
-
hvala puno na savetima.Znaci 2.0 16v turbo.E sada zna li neko nekog,ko to moze da mi dotera iz Italije,zanima me iskljucivo stranac,i do koliko bi to para bilo???Hvala.Sto se tice tuninga do tih 300ks,sta konkretno treba ""staviti"" i koliko bi to tacno para izaslo???Kod koga.
Comment
-
-
Originally posted by ggoran85hvala puno na savetima.Znaci 2.0 16v turbo.E sada zna li neko nekog,ko to moze da mi dotera iz Italije,zanima me iskljucivo stranac,i do koliko bi to para bilo???Hvala.Sto se tice tuninga do tih 300ks,sta konkretno treba ""staviti"" i koliko bi to tacno para izaslo???Kod koga.
-kovani klipovi
-"olaksani" zamajac
-veci turbo
-powerboost ventil+veca b.pumpa+vece dizne+odgovarajuci chip
-fast road bregasta
-veci intercooler
-usis/izduv preradjen kako bog zapoveda
-odgovarajuce kvacilo itd,itd,itd...
Naravno ne moras da ides na 300ks ako neces,sve zavisi koliko para si spreman da ulozis.
Comment
-
-
Poslusaj sisu btw ne moras da ides na 300 za prednju vucu je i 250 puna kapa a to dobijas sa jako jako malo ulaganja i opet si brzi od svakog 20VT standardnog. I kako mislis da ocarinis stranca kad nijedan nije Euro 3? Zadnji 16VT je proizveden 1996. tako da ako hoces da uvozis ostaje ti eventualno neka mutljavina sa zadnjom serijom 20VT koji su proizvedeni 2000/2001.
Comment
-
-
Originally posted by AreOutPoslusaj sisu btw ne moras da ides na 300 za prednju vucu je i 250 puna kapa a to dobijas sa jako jako malo ulaganja i opet si brzi od svakog 20VT standardnog. I kako mislis da ocarinis stranca kad nijedan nije Euro 3? Zadnji 16VT je proizveden 1996. tako da ako hoces da uvozis ostaje ti eventualno neka mutljavina sa zadnjom serijom 20VT koji su proizvedeni 2000/2001.
Comment
-
-
ja sam sa KOSOVA,pa imam tu mogucnost da vozim stranca.A inace na svake tri do cetiri god Srbija pusti registraciju za nas ovamo.a i mogu da ga registrujem na KS table sa kojima uz novcanu nadoknadu mogu kako mi to kazemo "za Srbiju".Nije bitno.Hteo bih samo da uzmem auto u dobrom stanju,i koliko para da dam.Po nekim pricama 2.0 16v turbo se moze uzeti za 2000 do 2200 evra,naravno stranac.Po oglasima sam nailazio ali su svi bili u ocajnom stanju.Molim za neku informaciju,broj tel.Hvala
Comment
-
Comment