21-og se u banci zasjeda za kredite, pa ne mogu docekati, ali barem znam da je auto na lageru i da je rezervisano. Mislim banke u CG su ludilo, jednom mjesecno zasjeda komisija za kredite, vidjeh nedje reklamu da je kod vas moguce dobiti isti za dva sata. Tako da kratim vrijeme pretrazujuci net
Motor je 1.6 koji ima dugu istoriju tuninga u sportskim varijantama 106-ice, saxo-a, 206-ice, xsare i vec vidim dje ce pare da mi idu u narednih 5 godina
Auto je ludilo, malo navikavanja treba, ali nije ni cudo posle golfa...Doduse sve je brzo doslo na svoje mjesto. Malo je neobicno sto se ne vidi vrh haube, ali je vozacka pozicija masu visoka i preglednost je vrhunska.
Ne pitah ove momke iz servisa ocu li morati da ga vozim na smanjenom broju obrtaja prvih 2500 km kao sto ima kod nekih auta. Sta mislite?
Eto od danas imate jos jednog zagrizenog clana french sekcije
Nemoj da divljas prvih 2000, vozi lagano, pa da l' treba ili ne nije bitno. Taman ce ti toliko trebati da se naviknes na kvacilo , menjac to sto ne vidis vr' haube i ostalo.
1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.
Nema divljanja jer inace vozim auto sa lakom nogom na gasu, a po PG nema ni mjesta a ni potrebe za takvim necim. A inace sad ce da se mazi, pazi i uziva u voznji To je porodicno auto koje ja vozim. A sebi cu kad se imadne para uzeti neki Citroen Saxo VTS ili 107 Rallye.
Uzeo sam DSIGN ipak, i uredjaj za parkiranje mnogo dobro dodje u mojoj ulici. Boja je crna Obsidian black
ps. Sto se tice voznje, ne moras da ga stedis. Svaki, danas, novi automobil ima motor koji je vec razradjen. Znaci nemoras da ga ubacujes u crveno ali mozes naravno da vozis i da ne obracas mnogo paznju na koliko obrtaja saltas.
Vladoje neka je sa srecom i uzivaj.
Zaboravi na ovaj foum neko vreme + iskljucivo odrzavanje u ovlascenom servisu. jedan savet ako ti zatreba ulje, ako imas mogucnosti nabavi ga u inostranstvu - van istocne evrope. I nema da se sekiras. Nemoj da dodajes aditive.
Svakih recimo 2-3 hiljade (zavisi kako vozis 2-3 meseca) malo nagazi na vece obrtaje da se motor ne ulenji, odnosno ubaci u II i gas do daseke skoro do crvenog dosta je 5-10 sekundi, dokle god moze, to ti je bolje nego da u 5-oj jurcas 170-190kmh (makar je sporije).
ko se upali lampica check engine, to je zbog losijeg goriva.
1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
Hvala svima na lijepim zeljama i savjetima, danas sam ga vozio neko vrijeme iako su mi rekli da ne treba da vozim dok ne stignu table, prosto nisam mogao da se suzdrzim
Sto se tice drzanja podalje od foruma, bicu tu da naucim koliko budem mogao o ovom autu, i naravno da pomognem kome zatreba, ukoliko budem mogao. Ovlasteni servis to da, i nista drugo sto se odrzavanja tice.
Primjetio sam da me nije zapao rd4 cd player koji podrzava mp3, ali to mi nije neki problem za sad, ali ipak znam da postoji USB BOX
Part number: 9702 EZ koji Peugeot i Citroen dodatno prodaju za rd4 player-e u svojim autima. Kaci se na interfejs za cd changer i omogucava da se prikace fleska, iPod i 3.5 jack. Naravno zadrzava se kontrola putem daljinskog na volanu i komandi na player-u kao da je u pitanju cd changer. Pitacu u ovlastenom servisu da li oni mogu da naruce taj dio i koliko to dodje sa ugradnjom, posto moraju oni preko kompa da softverski osposobe interfejs za cd changer. Citao sam da su ljudi koji su vec u kolima imali cd changer nisu morali u servisu da ugradjuju jer se instalacija svodila na puko fizicko spajanje uredjaja sa player-om a sam usb box su narucivali preko e-bay-a. Tako da cu vidjeti koliko to moze kostati pa ako mi bude odgovaralo da razmislim o eventualnoj ugradnji...
Nisam mislio u tom smislu da se drzis dalje od foruma, nego nemoj da cim vidis daneko drugi ima neki problem o'ma mislis "pa jes'... imam istii motor/auto, pa da nemam i ja taj problem a ne znam"
Comment