Svojevremno sam razmatrao ubacivanje klime u VW Lupo. Ispostavilo se da ih je uvozio i ugrađivao čovek sa kojim sam nešto trgovao nekoliko puta, pa sam od njega dobio prijateljski savet: prodaj auto i kupi drugi sa klimom. Moram da rasturim auto da bih to ugradio i nikada ne može da bude kao fabrička. Jednostavno, šteta za ovako lep auto.
Cena je bila oko 1200€ ako se dobro sećam.
OK, prošlo je od tada dosta vremena, možda se nešto promenilo, ali kada mi je tako rekao čovek koji to radi za pare, a znamo se iz viđenja, ništa priajtelji, 100god i sl...
Moja preporuka trazi dalje neki slican ali sa klimom veruj mi mnoooogo znaci na 35 i vise, ali izbor je tvoj ja bih tako uradio kako sam ti rekao a tako sam i uradio kad sam svoj auto kupovao, pa ti vidi.
Money will not buy happiness, BUT IT WILL LET YOU BE UNHAPPY IN NICE PLACES
Jaksicu, ako ces provoditi mnogo vremena u gradskom spicu u autu, obavezno juri auto sa klimom, a ako ne, onda uzimaj taj zbog porekla, koji ce ti klima .
I javi se na mesindzer.
Pametno. Ja sad ne bih uzeo auto bez klime ni na poklon. Možda Clio Williams u čaša stanju, ili nekog drugog prizivača đavola, da stoji u garaži kao drugi auto. Prvi auto bez klime posle ovakvih vrućina kakve nas čekaju, a biće još gore - nikad više.
Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
Ne znam sta ste se toliko zalepili za klimu, meni na proslim kolima nije radila klima jedno vreme (u letnjem periodu), ali nije bilo strasno jer sam imao folije na svim staklima... tako da ako se neko bas nalozi na neki auto, a lomi se da li da ga uzme ili ne, jer nema klimu, neka stavi sto tamnije folije i delimicno je resio problem. A plus auto izgleda mnogo lepse sa folijama...
Comment