MG ZR 1.4 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Quoter
    CBC Početnik
    • 16.04.2008
    • 9
    • Priboj

Da se nesto razumemo u startu: sto se tice rezervnih delova nije nikakav problem jer drugar koji mi nudi ovog MG-ja ima servis za Rover. Bilo koji deo koji mi (ne daj boze) bude trebao moze da mi nabavi. Ne bojim se ja toga i nisam ovde da bi pricali o tome vec me zanima samo kakav je to auto?Kako ide, kako se ponasa u voznji, svi automobili koje sam do sada vozio i oni koje vozim su kola sa 100 i vise konja kojima sam prezadovoljan. Ne bih zeleo da uzmem ovaj a da se razocaram. Meni treba gradska "zujalica" a Saxo ili Clio mi se ne dopadaju!!!

Comment

• skyline
      CBC Senator XXL
      • 31.07.2007
      • 3149
      • Cacak

uzmi Civic VTi ako ces jeftinije ili Type-R ako ces skuplje

fantasticno idu, zacudjujuce malo trose i prelaze nezamislive kilometraze uz osnovno odrzavanje
      Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Covek ne trazi savet za drugi auto, nego striktno za ovaj, jel' da...OK, sve ostalo na stranu auto je daleko od loseg i tesko da ce razocarati za ovo sto te interesuje, lepo ide, lepo lezi, zujalica za grad - sasvim lepo ce posluziti.
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• skyline
          CBC Senator XXL
          • 31.07.2007
          • 3149
          • Cacak

pa rekao je "Meni treba gradska "zujalica" a Saxo ili Clio mi se ne dopadaju!!!"

znaci da nije bas skroz izricit, a kad je vec povedena prica o delovima, servisu, zasto ne predloziti nesto sa cim ce imati mozda manje glavobolje
          Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• gt nebojsa
            CBC Senator XXL
            • 11.05.2007
            • 348
            • Preljina,Cacak

@mirdza:
            Sto se mene tice,sve je u redu,rekao sam da sam se osetio malo prozvanim,jer sam i ja naveo razloge protiv Rovera.
            Nisam se ljutio uopste,samo me ovo podstaklo da bolje obrazlozim moje misljenje.
            Ipak,ostaje cinjenica da u blizoj ili daljoj buducnosti nece biti delova za Rover i MG.Nema ko da ih proizvodi.Nema podrske proizvodjaca za stare modele.Jednostavno,nece biti kvalitetnih delova.Ni aftermarket delova verovatno nece biti,jer sto bi bilo ko proizvodio delove za nesto od cega je proizvodjac digao ruke,ili propao,u ovom slucaju...
            Toyota Čačak

Comment

• starac vujadin
              CBC Senator XXL
              • 27.08.2005
              • 2617
              • Stari grad

Ako ces da kupis ovaj Rover da bi s njim zujao po gradu neces se pokajati.

Comment

• mb12
                CBC Senator XXL
                • 06.11.2006
                • 640
                • Vrbas
                • Mazda 626 2.0 TD

Originally posted by Quoter
                Drugar mi je rekao da je u njemu fabricki BMW motor?! Da li je to moguce?
                Pazi....

Honda je tesno saradjivala sa Roverom na na Roverovoj seriji 200 MkII...to je period od 1989 do 1999 godine.....

Mk II, serija 200

....pred sam pocetak lansiranja trece generacije serije 200, Rover i Honda su prekinuli saradnju, iako je Honda ucestvovala u razvijanju tog modela i to samo na preliminarnom izgledu, tj odradili su samo koncept za Rovera....

....kad je serija 200 MkIII se pojavila na trzistu Honda i Rover su vec bili raskinuli saradnju, a na mesto Honde je dosao BMW....

...BMW na celu Rovera se vrati Roverovim motorima u seriji 200. Tako su za benzince korishteni "K serija" a za dizela "L serija".

K i L serija motora je proizvod Powertrain Ltd kompanije, koja je 'bratska' kompanija MG Rovera.....

.....prozivodio se od 1995 do 1999 godine

Potom naslednik ovog modela je taj shto ti mislish da kupish...

.....neshto manje od godinu dana posle izlaska ovog modela BMW je prodao Rover , Phoenix konzorcijumu za samo 10 funti ( da, samo 10 funti ) .....

Eto samo da se razjasni o saradnjama i vlasnichkim udelima u Roveru

2004 Rovera je kupio Shanghai Automotive Industry Corporation od Phoenix konzorcijuma.

Motori u njemu su Roverovi....znachi , nisu Hondini, ni BMW-ovi, nego su produkt Powertrain Ltd, "bratske" Roverove fabrike.

-----------------------------------------------------------------

Originally posted by 206
                Ma da, dugorocno je situacija sa podrskom delova jako izvesna, pa se niko oko toga ne brine, jel da? Ozbiljno zastupati tezu da je sigurno i bez rizika kupiti auto proizvodjaca koji fakticki vise ne postoji, a i kad je postojao nisu mu cvetale ruze upravo zbog loseg kvaliteta vozila pored jos milion razloga - je hrabro, u najmanju ruku, da ne kazem glupo...

Videcu za jedno 3-4 godine sta ce da se desi kad zalihe fabrickih delova nestanu. Mozda i bude aftermarket divljaka, odnosno verovatno hoce, ali zamislite sebe u takvoj situaciji, da li biste VI kupili ovaj auto i dali vase pare za njega, pa onda dajite savete.

Ja bih od ovoga pobegao kao djavo od krsta, koliko god dobro izgledao i lezao, i za iste pare kupio neki Civic slicnog godista, ako je vec to klasa iz koje biram.
                ...neznam da li bi isto razmisljao da se radi o DeLorean DMC 12

....shala mala

Comment

• Rover214i
                  CBC Početnik
                  • 12.07.2008
                  • 5
                  • Subotica

Comment

Working...
                  X