Mozda je mislio na FAP filter koji ima svaki 2.2 HDI...
PEUGEOT 406 2.2 HDI ili 2.0 HDI - dilema oko izbora motora
Collapse
X
-
Ima i slabijih motora sa FAP-om..1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.
Peugeot 206 2.0 HDi
Comment
-
-
@blackwolf , ja imam 406 2.0 HDI sa 110 konja, presao sam preko 300k, i nemam nikakvih problema... vozio sam i onaj od 90 KS(prijateljev), al je to malo za tako tezak auto (moj je jos i karavan)
i ja planiram za koji mesec da kupim mladji 406, sa istim motorom i boljom opremom
stvarno sam prezadovoljan, svi su mi pricali kao to je francuz, kvarice se, a onda sam ja njih koji imaju Passata vozio kod majstora da podignu auto...
u svakom slucaju, mislim da je ovo jedan od najboljih Peugeot-a, a motor je za svaku pohvalu.. ja stalno sipam na "crvenkapi" i nemam nikakvih problema sa autom, a i momci koji rade su ok...
2.2 je bolji samo sto se tica snage... sve ostalo je na strani 2.0, a i 110 konja je sasvim dovoljno za svakodnevnu voznju...
Comment
-
-
Hvala ti malivuce406.
Znam o cemu pricas kad kazes da je to najbolji Peugeot. Ja je imam vec (1.816v-110 konja) 4 godine i presao sa njom 80k a ukupno je presla 194k i u extra stanju, ni gram ulja nikad problemi. Zaista auto za preporuku. Iz tih razloga cu se ponovo odluciti za 406- samo sto cu ovog puta uzeti HDI poslednju verziju 2004g i naravno full.
Comment
-
-
ne... jedino mi crko TPS(2x, al 2. put sam znao staje), al zato me je drkao, popizdeo sam... dizao obrtaje na leru, nije lepo primao gas... i od kad sam to zamenio sve ok... pu,pu, da ga ne ureknem
najbitnije ti redovno odrzavanje, da ne cekas da predjes predvidjenu kilometrazu nego malo ranije menjas filtere i ulje... i gde sipas gorivo...
Comment
-
-
Svaki auto kad ga odrzavas i cuvas, ti odgovori istom merom... kao sto vidis nema pravila, svi su dobri, ali je bitno da nadjes onaj koji nje previse akan i onaj koji je odrzavan.
Sve tije receno samo odaberi i uzivaj1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
Peugeot 206 2.0 HDi
Comment
-
-
Sto se tice odrzavanja- predhodni vlasnik ju je odrzavao extra, a ja sam samo nastavio. Ne bi verovao kakav je lik taj belgijanac, pravi fan za peugeot. U servisu gde odrzavam vazim za "fanatika", salim se, ljudi u servisu su extra.
Comment
-
-
-
Ima u temi majstor za nase Peugeote, Auto servis Goran u Zemunu jako dobar. a Verano za izbegavanje u sirokom, sto sirem luku.
Naso sa i tipa koji je fenomenalan. Nije ovlasceni servis ali je jako, jako dobar majstor, radi samo peugeote... takodje u zamunu pa ako nekom treba...na pm1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
Peugeot 206 2.0 HDi
Comment
-
Comment