Da li neko zna sta znaci ZENIT, sobzirom da ih nema mnogo sa tim natpisom na vratima.
PEUGEOT 406 ZENIT
Collapse
X
-
Zenith je special edition, samo nisam siguran u cemu je special.1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.
Peugeot 206 2.0 HDi
-
-
Moja 406-ica od opreme ima: ABS, servo, senzor za kisu, tonirana stakla, svetla za maglu, senzor za zadnje grejace stakla, Airbag za vozaca i suvozaca, podizaci stakla (prednja)... tako da ovo i nije neka oprema extra, pre bi se reklo da je to neki standard.
Neki su mi rekli da je to u pitanju zavrsna obrada, enterijera, farba-lak, sedista itd... Posto imam njegovu full dokumentaciju,dva kod-kljuca, pa cak i indetif. karticu.U njegovoj specifikaciji pise (odnosi se bas na ovu 406-icu) da ima tezinu 1350 kg. A na nekim internet stranicama pise da ima 1250 kg. Mozda je tui neka caka?
Comment
-
-
pa ja imam sve to + zadnje podizace, automatsku klimu, Clarion fabricku muziku sa 6x CD sarzerom, i jos par sitnica... nema alu fele, npr... mada mi nije ni bitno
moj ima 1525... nemoguce da je samo zato sto je karavan...
ocu da uzmem kraj 2003., 2004., oni zadnji modeli se razlikuju unutra, srebrna centralna konzola, drugacija kugla menjaca, tabla, felne, hrom lajsna izmedju farova...
aj molim te, daj mi link za taj sajt u Fr...
Comment
-
-
I ja hocu takvog da nadjem. Imam i neke rodjake u Francuskoj, tako da mi to mnogo olaksava. Ovog momenta ne mogu da ga uzmem (posto sam kupio stan) ali za koji mese cu moci pa pravo na put u potrazi na extra 406. Vec mi je rodjak gledao za neke ,ali otom potom
Evo ti sajt u FR, rodjak mi je rekao da je on najaci u FR.
Comment
-
Comment