Automobil za uzivanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • -Miloš-
    CBC Senator
    • 16.12.2007
    • 269
    • Beograd, Karaburma
    • yugo tempo 1.1

Automobil za uzivanje

Ovako

Sakupilo se nekih para i hteo bih da uzmem neki automobil koji bi se vozio od 6 meseci do godinu dana, i bitno mi je da automobil poseduje abs, servo, klimu i eventualno plin mada to nije obavezna opcija.

Okrenuo sam se automobilima sa cg tablama poshto tu mogu naci povoljno egzotiku koja meni treba, a i napomenuo sam da automobil cu koristiti u kratkom vremenskom periodu [odlazak u inostranstvo]. Takodje zanima me isplativost kupovine cg kola danas?

Od automobila koji me interesuju za sada imam 2 izbora:

Fiat Coupe [lako prosuditi iz avatara]

Vw Corrado [znam da moze da se nadje i sa bg tablama ali kapiram da je stanje sachuvaj boze]

Honda neka?

Odpilike automobili sa sportskim predigreom. Automobil ne bi bio rabljen ko zastavini produkti, vec bi bio korishcen iskljuchivo za neke krace destinacije, shto znachi automobil bi bio chuvan iz cilja da, kad mu dodje vreme prodaje, cena ne padne toliko.

Cena kojom bi mogao da se krecem iznosi najvishe 3300 evra na centa vishe.

Hvala unapred
  • mb12
    CBC Senator XXL
    • 06.11.2006
    • 640
    • Vrbas
    • Mazda 626 2.0 TD

...nemoj pogresno da protumachis sledece moje zapazanje tvoje situacije!

Moje zapazanje je da ti hoces da uzmesh neki auto za kratak vremenski period, da ima neshto sportskih gena i da ga posle isteka tog vremenskog roka prodash za istu ili pribliznu svotu novca koliku si ti dao za njega!

Jel tako?

Pa neznam koliko je to pametno raditi na period od 6 meseci, jer ces ga realno voziti 4 meseca...od toga ce ti trebati mesec dana da ga pronadjesh i kupish....a mesec dana pri kraju na prodaju da ne bi izgubio mnogo na ceni zbog hitnosti situacije

Comment

• -Miloš-
      CBC Senator
      • 16.12.2007
      • 269
      • Beograd, Karaburma
      • yugo tempo 1.1

Par ponuda imam tako da auto se nece juriti mesec dana.

Vremenski period bi bio sigurno vishe od 6 meseci sem ako naravno mi se ne ukaze potreba za prodajom radi neke kupovine boljeg vozila ili razlog finansiske prirode.

Na shta obratiti paznju kod ovakvih vozila ?

Nisam bio vichan sportistima, a oduvek mi je bila zelja da vozim jedno od istih.

Ja bi rado vozio corrada ili coupe-a 2 god ali kod takvih automobila cena ide svakom godinom sve manje, a i meni se pruza poslednja shansa da vozim takva kola s obzirom da moram da palim preko [sledeca god na jesen]

Comment

• shone190
        CBC Senator XXL
        • 10.12.2004
        • 1877
        • Beograd
        • Dodge Charger 8.1l

Tesko ces za te pare kupiti neki od navedenih auta da valja.

Pozzz

Comment

• sw.brick
          CBC Senator XXL
          • 09.10.2004
          • 8141
          • Beograd, barajevo-zemun
          • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

za izražene želje, premali je budžet.
          osim ako ne misliš da kupiš jeftinije pa onda tokom meseci dalje ulažeš u popravke.

za godinu dana će zasigurno polovni auto biti jeftiniji, čak i da ne bude potrebe za ulaganjem, a što je malo verovatno.
          volvo
          945 SE turbo lpg
          344 GL lpg

Comment

• mb12
            CBC Senator XXL
            • 06.11.2006
            • 640
            • Vrbas
            • Mazda 626 2.0 TD

Evo ovako:

1994 BMW Serija 3 318i ( Cacak/ BR table ) 3000 e

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=52888

...pa ti sam nastavi sa potragom

Comment

• overspeed
              CBC Senator XXL
              • 24.05.2005
              • 2779
              • Kosovska Mitrovica

Uhh, nije po meni problem shto imash premalo kesha za to shto trazhish, jer ako se i "crnogorci" podrazumevaju kao opcija onda za tu lovu i mozhesh da se domognesh toga shto imash na umu.

Veci je problem, bar tako ja vidim, to shto hocesh neshta "sportskog pedigrea" tj. neku "egzotiku" a da mu ne padne cena do momenta prodaje. Ta dva pojma je teshko spojiti u jedno, govorim o ovdashnjem trzhishtu, a narochito ako to bude auto sa CG tablicama.

Mislim da cesh morati da se pomirish da jednim: da izgubish vishe na vrednosti pri naknadnoj prodaji i vozish neshta od "egzotike" u medjuvremenu, ili da na naknadnoj prodaji prodjesh malo bolje ali da zaboravish na bilo shta od egzotike i sportskog gena.

A itakvih izbora imash npr:

itd itd

Ja bih na tvom mestu odabrao neshta poput ovih modela sa donih linkova, imacesh auto sa koliko-toliko sportskog gena, a opet pri naknadnoj prodaji necesh izgubiti puno kao shto bi sa nekom "pravom" sportskom mashinom i to registrovanoj na CG:

...ima toga, samo udri po oglasima =]
              http://www.bmw.tv

Comment

• bojanTI
                CBC Senator XXL
                • 04.01.2006
                • 870
                • Pancevo

Pre svega sama postavka ti je pogresna ako smem tako da se izrazim. Zelis sportistu, a kao drugi uslov postavljas novac, sto ne ide jedno sa drugim!
                Voziti nesto egzoticno kako kazes podrazumeva da mnogo vise placas od onih koji voze "obicne" automobile i ko se odluci na taj korak on se definitivno slaze sa tim i nikada ne postavlja uslov da mu bude sto jeftinije i da posle moze da ga proda, sto je jos jedna u nizu nelogicnosti koju si pomenuo. Takav auto ces kupiti realno mozda jeftinije, ali ce isto tako i tvoja prodaja morati da funkcionise. Definitivno svaki luksuz kosta a ovo sto ti zelis je klaiscno luksuziranje na neki nacin.
                Alfa jeste verovatno to sto ti trazis, ali verujem da ti nece odgovarati jer je to sto si naveo kod nje prikriveno i nalazi se ispod naizgled svakodnevnog izgleda, dakle daleko od Corrado-a i Copue-a, sto pretpostavljam da je tebi bitno.
                In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

Working...
                X