Krovni nosaci za 206-icu i maglenke.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • petarp031
    CBC Član
    • 04.01.2008
    • 91
    • Uzice
    • skoda octavia rs mk1

Krovni nosaci za 206-icu i maglenke.

Prvo pitanje se odnosi na krovne nosace.
    Interesuje me dal uopste postoje krovni nosaci za pezoa 206. Ja sam se nesto raspitivo i nasao sam neke za koje je potrebno izbusiti krov, znate li sta o tome, nesto mi se ne busi automobil.
    Drugo pitanje se odnosi na ugradnju maglenki.
    Posto nemam ugradjene maglenke (svetla za maglu) a nemam ni pripremu za njih, dal ih mogu ugraditi u obican branik i koliko je komplikovano. Ako neko zna koliko orjentaciono kosta par prednjih maglenki (novih ili polovnih) nek napise, isto vazi i za nosace. Hvala!!!

• blackwolf
    CBC Veteran
    • 22.04.2008
    • 152
    • Beograd

Nebi bilo lose da odes do Verana, pa njih isto to pitaj, ako ti nije problem.

Comment

• petarp031
      CBC Član
      • 04.01.2008
      • 91
      • Uzice
      • skoda octavia rs mk1

Prvom prilikom kad budem isao do Beograda svraticu do Verana a do tad cekam nekoga ko moze da pomogne na forumu.

Comment

• malivuk406
        CBC Senator XXL
        • 04.04.2007
        • 490
        • Nbg

pa ako imas one plasticne sine na ivici krova, u njima ima leziste u koje se uglavljuju nosaci (oni sto idu popreko). glupo je da busis krov...
        video sam par puta 206 sa onom kutijom na krovu...

a maglenke... tesko da ce da idu na obican branik... (one orginalne)
        mada uvek imas opciju onih sto se kace na branik, ima ih u prodavnicama auto opreme, al trazi neke malo bolje...

Comment

• petarp031
          CBC Član
          • 04.01.2008
          • 91
          • Uzice
          • skoda octavia rs mk1

Imam plasticnu lajsnu koja ide sa leve i desne strane krova i kolko sam video ispod nje nema nikakvo leziste za nosace, jedino ako postoji neki vakum ili magnetni nosac koji se samo prisloni na krov al bi on isto tako lako mogao i da se smakne sa krova a to je onda prikladno za manisanje. Video sam jednu 206 sa tom kutijom na krovu al nisam stigao da snimim koji je sistem.

Comment

• LEZA
            CBC Senator
            • 10.08.2007
            • 280
            • Beograd

Za maglenke, lepo uzmes na otpadu polovan ceo spojler sa maglenkama i kraj price (jes da sam napisao ovo i juce ali nisam kliknuo da posalje )
            Ima bar 3 razloga zasto ne busiti rupe na spojleru barem po meni:
            1. komplikovano
            2. ko zna kako ce da ispadne to buseno i onda se opet vracas na kupovinu novog spojlera, sto je opet komplikovano i skuplje
            3. moras da nadjes i drzace tih maglenki negde
            Pa ti razmisli dobro sta ti se isplati, ja mislim, ali to ce neko reci ko bolje zna od mene, da je spojler s maglenkama nekih 200tinjak evra al ise ogradjujem i kazem da nisam siguran Pozdrav

Comment

• forster
              CBC Senator
              • 24.04.2007
              • 244
              • Beograd

Kolega je takodje zaboravio da doda da treba sve povezati sa prekidacem na volanu... mada to nije tesko
              1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
              2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
              3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.

Peugeot 206 2.0 HDi

Comment

• LEZA
                CBC Senator
                • 10.08.2007
                • 280
                • Beograd

Dobro ajde, i to al ito mora i ovako i onako ako si na mene mislio

Comment

• malivuk406
                  CBC Senator XXL
                  • 04.04.2007
                  • 490
                  • Nbg

jbg, sad je mrak... evo mi je 206ica ispod prozora, a necu da im cackam oko auta kad je mrak...
                  al trebao bi da ima na 2 mesta plasticne poklopce koji se skidaju i u njih se uglave oni poprecni nosaci... nemoguce da nema...

Comment

• forster
                    CBC Senator
                    • 24.04.2007
                    • 244
                    • Beograd

nema, barem nisam video... evo mog spojlera na avataru... nema poklopce...

Leza jesam na tebe sam mislio i u pravu si to mora pa mora sem ako nece da mu ugradjuje prekidac na komandnu tablu
                    1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
                    2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
                    3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.

Peugeot 206 2.0 HDi

Comment

• blackwolf
                      CBC Veteran
                      • 22.04.2008
                      • 152
                      • Beograd

Malivuk je skroz upravu. Mislim i da sam vidjao 206 sa dve poprecne sipke... cak sta vise siguran sam u to. Inace, cemu bi sluzile zljebici na krovu , mora da imaju neku funkciju.

Comment

• petarp031
                        CBC Član
                        • 04.01.2008
                        • 91
                        • Uzice
                        • skoda octavia rs mk1

Ljudi na lajsnama nemam nikakve zlebove, valjda bih video do sada pa ne bih ni postavljao pitanje. Mozda neke 206 tice imaju zlebove, moja nema. Na suzi sam imao i samo se uglave nosaci, al ovde nema, neki je drugi sistem u pitanju, znam da postoji nesto jer sam video par 206 tica sa nosacima.
                        Na spojleru nemam fabricki mesto za maglenke, mora da se nesto budzi ili da se menja branik, ili da odustanem od ugradnje.

Comment

• LEZA
                          CBC Senator
                          • 10.08.2007
                          • 280
                          • Beograd

Kao sto rekoh menjaza je najbolja, ali sam te hteo nesto jos pitati, gledaj ovako, sa spoljasnje strane nema nikakvog mesta za maglenke, a da nemaju mozda sa unutrasnje strane spojlera, znaci kod tocka neki krugovi koji bi pretstavljali semu za rezanje, cisto inzenjersko razmisljanje ljubi me majka ako me je neko nesto razumeo
                          Aj pogledaj pa javni bas me sad to interesuje. . .
                          A za lajsne pogledacu ja danas pa ja javljam

Comment

• malivuk406
                            CBC Senator XXL
                            • 04.04.2007
                            • 490
                            • Nbg

ma odustani, ili ako ti je stalo do njih, kupi neke dobre aftermarket...
                            jbg, ako kupis polovan branik mozda ces morati i da ga farbas... mnogo zajebancije...a koje ti god auto?
                            evo sad cu da sidjem do ovog dole, pa cu da slikam...

Comment

• LEZA
                              CBC Senator
                              • 10.08.2007
                              • 280
                              • Beograd

Moraces da farbas vrlo verovatno, to je istina, osim ako ne nadjes u boji karoserije branik. . . Ali nemoj da odustajes, prvo dobro sracunaj sta vise volis, da auto bude lepsi i funkcionalniji u neku ruku ali i da ostanes bez odredjene doze kesa, ili ti se svidja ovakav, ne mogu da ti predlozim da odustanes, a opet ne mogu ti ni reci radi to, sve je na tebi, u svakom slucaju imas moju podrsku, zato i sluze forumasi izmedju ostalog zar ne ?

Comment

Working...
                              X