Rover 214 umesto Punta 2 sporting?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • neshaoct
    Banovan
    • 18.08.2007
    • 1754
    • Beograd, Rakovica

Rover 214 umesto Punta 2 sporting?

...a, sta ce ti auto od fabrike koja vise ne postoji ?
    Nijedan nov model nije izbacen jos od 2003. godine, a i taj se pravio samo 2 godine, i doziveo je katastrofu...

'' MG Rover production ceased on April 15th 2005, when it was declared insolvent. On 22 July 2005, the physical assets of the collapsed firm were sold to the Nanjing Automobile Group for £53m, who indicated that their preliminary plans involved relocating the Powertrain engine plant to China while splitting car production into Rover lines in China and resumed MG lines in the West Midlands (though not necessarily at Longbridge), where a UK R&D and technical facility would also be developed.

On May 30, 2007, Nanjing Automobile Group claimed to have restarted production of MG TF sports cars in the Longbridge plant; with sales expected to begin in the Autumn.''

Mislis da je lakse odrzavati Rover-a u Srbiji, nego Fiat-a...

Na tvom mestu....stedi pare...i kad skupis dovoljno, kupi Stila...

p.s. Mozda je cifra od skoro 6.000 eura optimisticka varijanta za
    tvog Punta...
  • bojanTI
    CBC Senator XXL
    • 04.01.2006
    • 870
    • Pancevo

Fiat i Rover je poredjenje kao doope i krofna...
    Ma ne zezaj, Sporting je sasvim OK, ne kazem da ces sa Roverom imati ove ili one probleme, ili ne znam ni ja kakve komplikacije, cak mi se i svidja, ali realnost je na strani Punta, a lagano ako hoces ljucu masinu okreni se na drugu stranu, ka Milanu i bice sve OK...

Pozdrav!
    In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• Majstor BOB
      CBC Senator XXL
      • 27.04.2006
      • 340
      • Zemun

Ajd da ti pomognem. Ne uzimaj Rovera. Jeste to Rover ali ovde je suport katastrofa i delovi su skupi ako ih uopšte ima. Moj drug drži servis , drug hmmm.. čovek ima preko 50 godina - iskusan automehaničar i dođe rover na generalnu. Prvo se čekalo da stignu originalni delovi jedno mesec dana, a onda tek nastaje sex... ovo ne odgovara pa ono ne naleže, pa nije od te revizije iako je dato i poručeno po broju šasije.. UŽŽŽŽŽAAAAAS da ne pričam koliko je to para izašlo.... čega se god dovatiš disaster.

Rover je odličan brand ali ga je nezahvalno imato kod nas. Bolje gledaj neku Lančiju kod nas za iste pare ako hoćeš vrh italijanskog designa i kvaliteta.

Naravno i Alfu nije da te navlačim sa optoštenjem ali ako uđeš u 156-cu sve ćeš drugo da zaboraviš... može i 146-ca naravno
      Astra GSI

Comment

• chikavili
        CBC Senator XXL
        • 11.02.2008
        • 732

Sano jedno pitanje - sta sve ovaj Rover 214 ima zajednicko sa Hondom Civic 1.4?

Inace, iako volim Rovera, iz prakticnih razloga nebi zamenio Puntishu za njega.

Comment

• Sapcanin
          CBC Senator XXL
          • 13.12.2006
          • 317
          • BG
          • Peugeot

cikavili:
          nista
          Poljoprivredne masine

Comment

• Sapcanin
            CBC Senator XXL
            • 13.12.2006
            • 317
            • BG
            • Peugeot

Ne, to nije Hondin, vec Roverov motor.
            Poljoprivredne masine

Comment

• Lord_o21
              CBC Senator XXL
              • 29.04.2006
              • 494
              • Novi Sad

Mislim da ima problem slican kao 1.8 16v, da mu preskoci kaish...
              Moje misljenje je slicno kao i ostatka, mani se coravog posla. Mislim da je punto za klasu bolji od Rovera.
              ...technology is the only Replacement for Displacement.

Comment

• mirdza
                CBC Senator XXL
                • 14.03.2005
                • 2437
                • Katowice (PL) / Banja Luka
                • AGP / W126

Sta ce ti Rover? Dijelovi skupi k'o da vozis Rols Royce, nista ne moze da se nabavi, kvalitet nikakav... Nije firma dzabe propala...

A onda procitas sta sam ranije pisao o Roveru uopsteno i shvatis "blagu" ironiju
                Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• neshaoct
                  Banovan
                  • 18.08.2007
                  • 1754
                  • Beograd, Rakovica

Originally posted by oktopod
                  Iskreno bez uvrede, stomak mi se steze od Italijana vise, ne mozes da se opustis i teras, iskreno mislim da nikad Italjiana vise kupiti necu....doduse koliko para toliko muzike, ipak imam Punta, realan sam po tom pitanju al brate....
                  Zbog mojih reakcija na ovakva pisanja, vec razmisljam da odem do doktora...
                  Postajem blago alegrican na njih, pa racunam da odem dok je vreme i da mi prepisu neki lek...

A, sad ozbiljno...
                  ZASTO ne sredis te sitnice na Puntu ?
                  Sto kukas, sto ih ne sredis vec jednom ?
                  Da mozda nije skupa pepeljara, ili ostala plastika oko tih krugova za ventilaciju... ?
                  Od muve pravis ne jednog, nego krdo magaraca..

Mnogo zavisi kakav polovan auto kupis, kako ga cuvas, odrzavas ?
                  Ocigledno da je kod tebe neki problem bio...ili si kupio onaj koji nije odrzavan, ili ti sam bas ne pazis mnogo...

Zasto mislis da je ok odrzavati auto sa polovnim delovima iz Umke ?
                  I, to ti kaze covek koji zeli da se ratosilja Rovera...i naravno da ti nece trcati da kaze kako nije tako lako naci nov deo...
                  Jel' si bio u Umci ?
                  Jel' si proverio tog lika kojeg ti prodavac spominje ?

I, o kakvom luksuzu u tom Roveru pricas ?
                  Ima muziku...
                  Dodji sad u subotu kod Inter-Continentala [ dobices PP o tacnom terminu okupljanja ], pa da vidis kakva muzika moze da se stavi u FIAT...kao i bilo koji drugi auto, jer su to sve Aftermarket stvari...

Motoru radjena generalna...sto ?
                  Da mozda nije presao 300.000 km-a, pa je i ''normalno'' da mu se radi generalna ?

..itd...itd...

Ako si odlucio da kupis taj Rover....ti kupuj...
                  Ali, ocigledno je da podrsku za takav stav neces naci...bar do sada je nije bilo...

Comment

• reaper_HGT
                    CBC Senator XXL
                    • 05.09.2007
                    • 888
                    • Beograd

ne bi ja tu nishta diro
                    sem mozda felni, ako ti je vec ortak mazni mu felne stavi na Sportinga i vozi

Comment

• bojanTI
                      CBC Senator XXL
                      • 04.01.2006
                      • 870
                      • Pancevo

Mislim da se Italijanu steze stomak od tebe, nemoj da se ljutis!
                      Sa "Svapskom" glavom ne moze se voziti zabarski automobil, mislim da je tu tvoj problem!
                      Pogledaj clip gde Tiff Neidel pokusava da shvati Alfu 159, sve ce ti biti jasno!
                      In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• JAPANX
                        CBC Senator XXL
                        • 10.08.2006
                        • 2159
                        • Beograd

da nije kupio i dihtung glave polovan... sala mala.. rover je bzvz, go kao pishtolj i menjac mu se kvari na dobar dan, bezi od toga...

Comment

• Sapcanin
                          CBC Senator XXL
                          • 13.12.2006
                          • 317
                          • BG
                          • Peugeot

kao prvo, lepo kad pogledas na slici na motoru pise Rover
                          Kao drugo, Honda NIKAD nije imala motor 1.4 od 104ks

E sad, sto je Rover u to vreme saradjivao sa Hondom je druga stvar.
                          Vec je dosta puta pisano na forumu za ovaj motor i svaki put je receno jedno te isto ROVEROV motor.
                          Poljoprivredne masine

Comment

• chikavili
                            CBC Senator XXL
                            • 11.02.2008
                            • 732

Da, model 214 nema Hondin motor, ali me intersuje sta ima zajednicko sa Hondom Civic.
                            Sako, ja pitam to zato sto na wikipediji kod honde civic pise "related article: Rover 200"
                            Also, at various times, the Civic or Civic-derived models have been sold by marques other than Honda — for example, Rover sold the 200, 400 and 45, each of which were Civic-based at some point
                            There have been three distinct generations of the car, the first two of which were badge engineered Honda models, and known as the 200 series.
                            Originally posted by neshaoct
                            Motoru radjena generalna...sto ?
                            Da mozda nije presao 300.000 km-a, pa je i ''normalno'' da mu se radi generalna ?
                            E ovo je i mene zacudilo, zasto je tom motoru trebala generalka na tako malo km? Aha, sad vidim, samo je "osvezen"

Comment

• chikavili
                              CBC Senator XXL
                              • 11.02.2008
                              • 732

Kol'ko ja kapiram, ovog puta si ipak ti kaznio njega

Comment

Working...
                              X