Sta podrazumeva "delimicno kasko"?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Marko001
    CBC Senator XXL
    • 09.09.2006
    • 1070
    • Belgrade

Sta podrazumeva "delimicno kasko"?

Kolega sa posla prilikom registracije osigurava vec godinama auto kod delta generali osiguranja ako sam dobro zapamtio i osim klasicnog osiguranja od auto odgovornosti na tom papiru mu pise i da ima neko "delimicno kasko do sume od 20 000din" kao i osiguranje putnika u slucaju smrti i invaliditeta.

Sad ga zanima sta znaci to delimicno kasko do sume od 20 000 din., on se ne seca da je to trazio, nego samo da je rekao da bi i stakla na autu da osigura a oni su to valjda protumacili kao da oce taj delimicni kasko do 20 000... inace na samom tom obrascu postoji to polje za delimicni kasko... a nisu nista dopisali da se to odnosi samo na stakla...

znaci li to da u slucaju bilo kakve stete osiguranje placa do 20 000 ili se podrazumeva da to vazi iskljucivo za stakla?
  • gille
    CBC Senator XXL
    • 24.09.2006
    • 593
    • Belgrado

Isključivo za stakla, ne uzimajući u obzir svetlosnu grupu, što će reći da farovi, žmigavci, štoplajke i sl. nisu obuhvaćeni ovim osiguranjem.

Comment

• Marko001
      CBC Senator XXL
      • 09.09.2006
      • 1070
      • Belgrade

Jel to sigurno? Gile jel i ti imas delta generali osiguranje? mislim posto nigde ne pise da se odnosi samo na stakla...

Comment

• gille
        CBC Senator XXL
        • 24.09.2006
        • 593
        • Belgrado

Imam DDOR. Radio sam softver za Dunav osiguranje, upoznat sam mnogo dobro sa problematikom auto osiguranja kod nas, i delimični kasko pokriva ono što sam već napisao. Nema izuzetaka.

Comment

• RANK
          CBC Senator XXL
          • 28.02.2007
          • 1635
          • Beograd
          • FIAT MAREA WEEKEND 1

da,da,za farove se posebno doplacuje, a mislim da retrovizori ne dolaze ni u jednoj varijanti.
          "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• Dren
            CBC Senator XXL
            • 24.08.2005
            • 1068
            • Sarajevo

To bi mu sve trebalo pisati u onim silnim clanovima ugovora koji je potpisao s njima, jer je to sastavni dio polise osiguranja koju je sklopio... Moguce je da mu je nisu dali, ali nije ni on trazio od njih... Nesto tipa "Opsti i posebni uslovi, bla, bla..."

E ako ne citas to bla, bla, moze da te ddje skupo, tj. mozes da mislis da imas pravo na nesto sto nemas... Ili obratno...

Ako mu nisu dali to sve, neka ode do prve poslovnice i trazi da mu to daju napismeno, pa nek procita... Ako se desi kakav slucaj, sve ce se rjesavati po tome sto je sklopio s njima...

Comment

Working...
            X