Odrao kola uz zid - KASKO ili popravka ili "teraj dalje"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • NenadNR
    CBC Član
    • 15.02.2008
    • 37
    • Novi Sad

Mislim da je razlika u tome sto ako je poznat pocinilac i vozac kola koja su kasko osigurana nije kriv, ako jos ima i policiski zapisnik ta naplata stete nece se racunati u one dve naplate koje su moguce bez doplate kaska.

Comment

• Grandepunto
      CBC Početnik
      • 26.03.2008
      • 5
      • Beograd

Meni u Delta generaliju nista nisu trazili pre dva meseca, napises nepoznat pocinilac nasao ga u takvom stanju na parkingu i to je to, cak su mi i dodavali neke ogrebotine na branicima koje nisam ni hteo da sredjujem.

Comment

• ToNcA
        CBC Senator XXL
        • 31.01.2006
        • 868
        • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
        • Mazda 6 2.0d

Originally posted by subicd
        Pa, ali traze u vecini osiguravajucih kuca policijski zapisnik. Osim ako nemas nekog poznatog tamo pa da ti progura.
        Ne traze. Znam lika koji je misleci da traze poznao policiju i jedino sto je dobio je kazna - ne mogu da se setim za sta je tacno ali je bilo nesto tipa ugrozavanje bezbednosti... A zakacioje ogradu u javnoj garazi.

Za kasko ti ne treba nista - samo odes i kazes zakacio sam auto slucajno, majke mi i to je to...

A sto se tice tvrdnji da u Dunavu traze zapisnik - za DDOR i Dunav iz prve ruke znam da ne traze!

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• subicd
          CBC Senator XXL
          • 20.06.2008
          • 463
          • Novi Sad

Pa naravno da je dobio kaznu jer je ostetio ''tudju'' imovinu.

Ja sam pre 2 meseca zvao Delta G, jer sam iskrivio felnu. Reko kad mogu da dodjem da procenite stetu, jer sam mislio da je i guma otisla a auto je nov, pitao me jel sam zvao policiju zbog zapisnika, reko ne. Kaze pa znate moramo da imamo zapisnik da bi pravdali isplatu stete, napravite zapisnik pa dodjite na procenu. Medjutim da se ne bih cimao otisao sam do lika sto ispravlja alu felne i kad je rekao da nije strasno odlucio sam da je ispravim za 1000din, a i 'jaje' na gumi koje sam mislo da se nece vratiti je leglo na svoje mesto.
          To je moje skorasnje iskustvo sa Deltom. E sad da sam mozda otisao licno i da sam ga zamolio i pocastio mozda bi mi i provukao,ne znam.

Comment

• DJORDJEVIC
            CBC Član
            • 11.08.2007
            • 80
            • Mladenovac

Evo jos jedna potvrda da ne traze zapisnik burazer je prijavio stetu na prednjem braniku udario kuce na putu odvalio branik i sutra dan oterao auto u Deltu oni dali papir i on u verano racun oko 90000 din i delta dala garantno pismo da ce da plate stetu a burazer podigao auto iz verana.

pozz

Comment

• subicd
              CBC Senator XXL
              • 20.06.2008
              • 463
              • Novi Sad

Onda je ovaj mene bas slagao.

Comment

• Grandepunto
                CBC Početnik
                • 26.03.2008
                • 5
                • Beograd

Ako si zvao call centar oni nemaju veze sa vezom,mene su kad sam hteo da produzim kasko slali prvo u Intesu da produzim,pa onda shvatili navodno da tamo moze samo da se uplati sto mozes inace u svakoj banci, pa mi onda rekli da dodjem u Djordja Stanojevica da bi slikali auto na kraju sam produzio bez ikakvog slikanja.

Comment

• subicd
                  CBC Senator XXL
                  • 20.06.2008
                  • 463
                  • Novi Sad

Ma trazzio sam coveka bas za procenu steta. Jos je bio ljubazan i kao znate takva su pravila, bla bla. A posto mi je kasko gratis uz operativni lizing, dobio sam samo kopiju polise bez opstih uslova, pise u polisi da je osiguranje na 5 godina, ucesce u steti 10% i min. ucesce u steti 100e.
                  E sad ne znam da li ima veze sto je pravno lice ili ne?

Comment

• ToNcA
                    CBC Senator XXL
                    • 31.01.2006
                    • 868
                    • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                    • Mazda 6 2.0d

A da tebe taj iz Delte mao ne zaj...?
                    Kakve veze ima kasko i policija? Kasko isplacuje i ako mi u garazi nesto padne na auto i ulubi krov - a sa time policija nema nikakv veze. Samo ne sme da postoji namera ali to je na njima da dokazuju da li je postojala namera kod tebe da sam ostetis svoje vozilo i to je vec krivicno delo - tek tu policija ima veze s osiguranjem. Policija ima veze kada je rec o obaveznom osiguranju od autoodgovornosti kada se steta naneta drugome isplacuje na osnovu zapisnika.

Ja bih na tvom mestu popricao sa nadredjenim te pametnice iz Delte!

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• subicd
                      CBC Senator XXL
                      • 20.06.2008
                      • 463
                      • Novi Sad

Ma gotovo je, felna ispravljena i sve je ok, al za ubuduce da znam.

Sad mi pade na pamet da kasko ne vazi ''ako si pod dejstvom alkohola'', pa mozda je u tome kvaka za policiju. Sto ce reci ako hoce moze da te zafrkava zbog zapisnika, zar ne.

Comment

Working...
                      X