7000 filter goriva???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • muamua
    CBC Veteran
    • 25.02.2006
    • 194
    • muamua

7000 filter goriva???

Da li je to normalno???

Da li je normalno da posle limarijska radnje ozbiljna auto kuca samo rucno prebrise delove koje je zaprljala tj..limariju...a da ne opere ceo automobil bukvalno se vide majstorski prsti ...i plus pored toga ti skinu reklamu sa registracije i stave svoju....i na kraju ne uklope lepo krilo em sto se pomera tj.klima...em sto je razmak izmedju krila i haube 1,5 cm.....

p.s. redovan servis tj prvi...klasicni filteri plus ruke oko 20 000 dinara....
    ...leva traka nije za sporu voznju...
  • bullet
    CBC Veteran
    • 26.05.2008
    • 115
    • Beograd

Pricaš o ovlašćenom servisu, reci koji je da ne idemo?

Comment

• muamua
      CBC Veteran
      • 25.02.2006
      • 194
      • muamua

ako je dozvoljeno ja cu reci...sto se tice filtera proverio sam cena ORIGINALNOG se krece od 2500 do 5000 dindzi,a kod ovih 7000 ...to mi bre MNOGO BRE....jeste da firma placa ali opet....a sto su tek odrali osiguravajucu kucu 23000 dinara su uzeli za ruke....

Comment

• bullet
        CBC Veteran
        • 26.05.2008
        • 115
        • Beograd

Koliko znam jeste. Na kraju krajeva forum i jeste za to a ne da štiti ovlašćene servisere.

Comment

• muamua
          CBC Veteran
          • 25.02.2006
          • 194
          • muamua

ok...sutra kada dobijem objasnjenje ovlascenog servisa ako nije zadovoljavajuce ja cu reci ko je u pitanju....

posto je ova tem prebacena u kredite osiguranja i bla bla...samo da pohvalim delta generali osiguranje sto su ispali FACE i umesto mog WINER STEDISHE uplatili mi ona chuda za zapisnik koja kostaju skoro 1000 dinara...iako nisam kod njih iako nisu u obavezi to da urade

Poruku izmenio: sri98

Comment

• sri98
            Admin od Trpeze
            • 24.10.2004
            • 7262
            • Republic of Konjarnik
            • Toyota Corolla E 210

Originally posted by muamua
            posto je ova tem prebacena u kredite osiguranja i bla bla...
            a i servise sa belom i crnom listom - citaj malo
            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• muamua
              CBC Veteran
              • 25.02.2006
              • 194
              • muamua

svuda je servis oko 15000 dinara sa tim filterom za gorivo koje se menja na 60 000 km....ranije se menja samo ako je u katastrofa stanju i bash gushi auto tokom voznje....moj automobilcic je otisao na servis sa 19 000 km....

u drugim auto kucama servis bez tog filtera za gorivo je 9000 dindzi ...a cena filtera je od 3000 do 5000 sve zavisi kako gde i u pitanju su ovlasceni servisi za opel... a kod njih je 7000(BEO AUTO)...najzesce od svega je sto sam sa sefom servisa prcao da servisiramo sve opelchice kod njih i da ce nam srediti extra cenu za sve usluge...sto je na kraju tako i ispalo EXTRA SMO PLATILI inace u pitanju je BEO AUTO JUZNI BULEVAR!!!

kompletan servis : filter goriva ulje filter ulja i vazduha i filter kabine sa rukama je 20800 dinara!!!

Comment

• Keketarac
                CBC Senator XXL
                • 01.09.2007
                • 588
                • Novi Sad
                • Seat Ibiza 1.2 TSI

i onda kazu Francuzi skupi

Comment

• Manfred
                  CBC Senator XXL
                  • 04.08.2007
                  • 905
                  • Beograd

e bre mujo (ako si ti muja sa club.co.yu) stalo se zalish bre na nesto...

Comment

• muamua
                    CBC Veteran
                    • 25.02.2006
                    • 194
                    • muamua

))))..

pa kako covek da se ne zali....5soma i nesto je razlika izmedju servisa....nije to mala para...opet nisu to moje pare vec firmine ali kao da sam svoje bacio na tu glupost!

Comment

• muamua
                      CBC Veteran
                      • 25.02.2006
                      • 194
                      • muamua

...drugi dan kako cekam objasnjenje BEO AUTA za visoku cenu servisa i nista....

Comment

• muamua
                        CBC Veteran
                        • 25.02.2006
                        • 194
                        • muamua

da se ispravim filter za gorivo kosta 7260 dinara plus PDV....menja se u ovoj firmi pre roka ukoliko se automobil uzima kod njih(ja kod njih nisam uzeo kola) u slucaju da je auto kupljen izvan zovu onoga kome se sredjuje auto( mene nisu zvali) da ga obaveste da ce mu menjati filter za gorivo da ne bi doslo DO TOGA da se s**** neki deo koji kosta 2000 eura...elem kazu servis je skuplji ALI ZATO AUTO TROSI MANJE TJ .STEDI...ja ih pitam kako to da je u drugim ovlascenim servisima za 5000 dinara jeftinije oni mi kazu: MA TO SU KRADENI DELOVI!!!

Comment

• Dren
                          CBC Senator XXL
                          • 24.08.2005
                          • 1068
                          • Sarajevo

Ako je zaista takva razlika u cijenama i onome sta i kada ugradjuju, zasto se ne bi obratio nekome "iznad" njih ? Tipa GM jugoistocna evropa, post prodaja i slicno ???

Comment

• r1cer
                            CBC Senator XXL
                            • 22.01.2006
                            • 363
                            • Beograd

Na prvom servisu nema potrebe da se menja filter goriva(pa ni filter kabine i vazduha) i to je samo romska fora ne bi li autoservis uzeo koji dinar više. To takođe radi i porsche scg iako po servisnoj knjižici nije obavezno(prvi servis samo ulje i filter ulja).

Da sad uzmeš da se boriš protiv vetrenjača nema svrhe ako si već platio, sledeći put samo promeni servis i nadaj se da će biti manje lopovski nego ovaj. Ako nisi platio, super, nemoj ni da platiš. Nemoj ništa da se čudiš, to je najnormalnija stvar da te pokrade autoservis ali to može samo jednom da ti se desi sledeći put ćeš obratiti pažnju unapred kolko košta.

Tek ćeš da vidiš šta su problemi sa (ovlašćenim)servisima koji ne umeju da sipaju pravu količinu ulja, sipaju pogrešno ulje, menjaju delove koje ne treba, iako zakažeš čekaš sat vremena da krenu da rade, promene ti deo bez da te pitaju iako si im ti naglasio da ne menjaju ništa, vozaju ti auto čisto iz zajebancije...

Comment

• muamua
                              CBC Veteran
                              • 25.02.2006
                              • 194
                              • muamua

poslao sam link ove teme glavnom serviseru...sutra idem kod njih d naprave ponudu kao za nasu firmu i da umanje cenu tog servisa!

Comment

Working...
                              X