Prevara ili što?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rendjo
    CBC Senator XXL
    • 26.06.2006
    • 340
    • Zadar HR

Prevara ili što?

Ovako...prije 2i po mjeseca me udario stranac(Slovak) sa Mercedesom ML najnovijim izlazeći(zamisli mozga) u rikverc iz praonice..bjesomučno sam mu trubio da stane al jednostavno se popeo na moj auto..Bio sam užasnut ne toliko zbog štete nego zato jer sam išao predat poreznu prijavu na Poreznu upravu,zadnji mi rok bio pa budući da mi auto bio prljav usput sam stao na samoposlužnu praonicu da splahnem auto međutim eto što mi se desilo..Rekoh tipu..ništa strašno..ako priznajete da ste krivi idemo po ponudu za popravak u moj ovlašteni servis pa nakon toga u moje osiguranje da popunimo euro formular u kojem čemo usaglasiti izjave..i složi se tip nakon što je nazvao svoje osiguranje.Došavši u moje osiguranje ženska me pita da što će mi Euro formular ako tip priznaje da je kriv..Ja na to rekoh..dobro..ne sudaram se baš svaki dan sa strancima pa ne znam kakva je procedura.Samo vi popunite ovaj formular i ništa se ne bojte..Nakon što sam popunio formular odnio sam moj i njegov primjerak na pregled svom čovjkeku u osiguranju kako bi pregledao da li je sve popunjeno u redu..reće mi tip da je sve u redu i da će mi dodijeliti broj pod kojim će se vodit moja šteta i da sad sve ide u proceduru tako da će to bit riješeno..i tako ja čekam tu proceduru 2 mjeseca i ne dobivam nikakav dopis ili odgovor od svog osiguranja pa sam stoga odlučio sam nazvati međunarodni odjel za štete u Split i bilo mi je rečeno da nisam popunio Euro izvješće niti zvao policiju i na temelju čega ja očekujem da bi oni meni trebali isplatiti odštetu..da im je i od strane osiguravajuće kuće isto stigao dopis sa sličnim obrazloženjem.rekoh ja na to..pa gospodine gledajte ja sam otišao nakon sudara u kod vas u osiguranje tek nakon što ste mi vi rekli da mi ne treba policija ako se tip slaže da je kriv(bili su i ljetni mjeseci tako da sa sigurnošću mogu reći da policija ne bi došla na uviđaj barem 5-6 sati.-..toliko sam ih prilikom prošle nezgode čekao)..na to će meni tip..slušajte vi mene gospodine...mi ne možemo plačat tuđe neznanje Nakon što mi je to rekao tako sam žalio što mi nije ispred mene da ga lansiram jednim udarcem na mars Progutavši knedlu rekao sam mu da se ne igra sa mnom jer da postoji naziv za to što oni meni rade..a to je prevara..i neka mi plate tih 2000 eure po predračunu za popravak jer mi auto nije registriran ili ću se sa svojim kombijem zabiti u najskuplji porsche pa ću vlasniku ponuditi obeštečenje sa svoje police
    Danas sam platio popravak iz svog đepa 2000 eura i sad moram molit sve dužnike koji siu mi dužni da mi uplate koju kunu da bih uspio iu registrirati auto..Ne znam što da vam kažem..bačen sam na koljena..ovo mi je još jedan od ataka na moj đep..Ogorčen sam na ljude i susutav koji štiti lopove...moram vam reći da su mi razbili auto ove godine na parkingu i pobjegli..morao sam platiti 2000 eura,nakon toga još jedanput..isto krivac nikada nije pronađen,bilo mi je provaljeno u kuću i odneseno podosta vrijednosti,kad sam otvorio radnju na novoj lokaciji i trebao počet radit pod okriljem noći su mi razbijali stakla što mi je zadalo mnoge neprospavane noći dokj nisam našao balavce koji su to radili iz čiste objesti nakon što se napiju(policija ih nije pronašla)..i brutalno ih presreo..nakon čega su me tužili jer sam im pred svjedocima prijetio smrću(u afektu sam to rekao jer sam bio izvan sebe od bijesa)..Eh da..i porezna mi je blokirala račun jer nisam dostavio izmjenjeni PDV obrazac(zbog greške knjigovođe sam ga trebao izmjeniti) zbog nezgode što mi se desila putem Svaka čast državo i ljudi ove moje države..ja svoje obveze uredno podmirujem i da i održao bonitet zadužujem se u banci i riskiram da me izbace na ulicu sa ženom i malim djetetom a vi lijepo svaki put kad udarite nečiji auto..lijepo pobjegnite..što vas briga da li čovjek kojeg ste udarili ima malo dijete ili bije bitku sa bolestima i plača skupa liječenja..snać će se on već nekako..Ako vam je dao robu na povjerenje..nemojte mu je platiti..sam si je kriv kad vam je vjerovao..******...Ako zakasni sa prijavom poreza na dohodak blokirajte psu imovinu..zašto bi jednim potezom pera ga riješili briga i napisali da je prijava zaprimljena na vrijeme kad ga možete blokirati..koga briga što se razbio putem...Eto tako se država i društvo odnosi prema onome ko uredno podmiruje svoje obveze..da li to znaći da trebam i ja se prilagoditi i krasti,varati,muljati..ovo dosad mi se nije isplatilo
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Re: Prevara ili što?

Originally posted by Rendjo
    da li to znaći da trebam i ja se prilagoditi i krasti,varati,muljati
    Znaci ...
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Dren
      CBC Senator XXL
      • 24.08.2005
      • 1068
      • Sarajevo

Ja bih ti to malo preformulisao, da mozes lakse sam sebe u ogledalo pogledati, vjestije nego do sada "prilagodi ili doziraj istinu" sebi u korist...

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

Re: Prevara ili što?

Originally posted by prolupator
        Originally posted by Rendjo
        da li to znaći da trebam i ja se prilagoditi i krasti,varati,muljati
        Znaci ...
        Zapravo, moram da preformulisem ...

Od drzave uzmi sto vise mozes, a daj joj samo ono sto apsolutno moras i ni paru vise ... Informisi se detaljno kako da das sto manje jer je to najefikasniji nacin smanjenja troskova.

Imaj na umu da drzava nikad ne radi za tebe vec samo za sebe, i pomalo za glasacku masineriju, a ti si samo nacin da se popuni budzet jer treba uzeti od tebe koji pravis pare i dati mnogima koji ih samo trose.
        I cim vise para napravis, treba ti vise i uzeti, zar ne ?! I, naravno, ostavice ti onoliko (po misljenju pomenute drzave) koliko ti je potrebno da prezivis, a ako zelis da unapredis poslovanje ... ko te 'ebe, zaduzi se, crkni, prodaj bubreg...

Zapitaj se sta je drzava (ova, ona, bilo koja) za sve ove godine uradila za tebe da bi se ti ponasao "ravnopravno" prema njoj i imao poverenja u njene mehanizme ?!
        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Rendjo
          CBC Senator XXL
          • 26.06.2006
          • 340
          • Zadar HR

Mah..sad sam se ohladio..al taj dan kad je nastao post zbog gore napisanih stvari sam želio nekog namlatit ko vola Umjesto toga..napisao sam ovaj post

Comment

• JAPANX
            CBC Senator XXL
            • 10.08.2006
            • 2159
            • Beograd

zivela offshore kompanija

zivela drzava delaver!!

Comment

Working...
            X