pomagajte =(

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • LEZA
    CBC Senator
    • 10.08.2007
    • 280
    • Beograd

pomagajte =(

Ne znam, da li sam pogodio podforum, nadam se da jesam. . . U petak uvece sam stajao na semaforu, na uglu Cvijiceve i Ruzveltove, i ugledao u retrovizoru auto koji mi se priblizavao velikom brzinom, i ja ubacim u prvu, i krenem napred, u nadi da ce ovaj stati, medjutim, drmnuo me je, a da nije ni kocio, nisam hteo da se nagodim, i cekali smo policiju i tako. . . Na kolima, su mi unistena vrata prtljaznika, branik, spojler, za vezni lim, ne znam, nadam se da nije, sve je ostalo citavo. . . E sad napokon, poenta, njegovo osiguranje je Delta, a moje Dunav, da li mi Delta procenjuje stetu, pa mi daje pare, pa ja radim kola s tim parama, ili treba da im odnesem racune? Druga stvar, plasim se da mi ne procene realnu vrednost stete, nego manju, tako da vas molim za savet, kako da se ponasam prema procenitelju? I treca, da li bih mogao da tuzim, onoga sto me je udario, po kom osnovu, i da li bih dobio nesto time? Hvala
  • Punto Abarth
    CBC Senator
    • 11.12.2006
    • 220
    • Novi Sad, Groblje :) 16° 31' 0" E 45° 17' 30" N nekad :(

Operi auto pre nego sto odes na procenu stete. To ti je moj savet
    http://www.youtube.com/watch?v=7lgcQUQZBtE

Kupujem HGT/sporting volan

Comment

• muamua
      CBC Veteran
      • 25.02.2006
      • 194
      • muamua

sa zapisnikom koji podizes za tri nedelje otprilike ides u osiguravajuci zavod krivca,ne brini se dobices od njih maksimalnu odstetu...meni su konkretno na papiru napisali sta sve trebaju u servisu gde sam ja vodio kola da urade cak i retrovizor koji sam ja ogulio o jednu banderu su stavili kao stavku....plus podseti ih tj.kao pitaj ih ko namiruje placanje podizanje zapisnika,meni je delta uplatila 1000 dinara na tekuci racun...a pre toga proveri u koju ces kucu voditi automobilcic...ako si odlucio tako da radis!!!

p.s. a zasto bi tuzio nekoga to moze svakome da se desi...
      ...leva traka nije za sporu voznju...

Comment

• JaMaL
        CBC Senator XXL
        • 14.04.2007
        • 448
        • JaMaL

Pod 1 nije te udario nekom velikom brzinom ako vec pricamo ovde... i ako ti nije sabio taj mali pezo u konzervu...

pod 2 tuzi ga vec drzava... tako da osim ako nemas neki psihicki poremecaj i izazvanu traumu koja se moze dokazati kod psihijatra ili invaliditet nastao kao posledica sudara nemas za sta da ga tuzis...

znas ono kako ameri, bace ti se pod kola i onda se drze za vrat ili sta vec nadju... nadju Dr. Nick-a da im prepise razne povrede i onda te tuze...

sve sad ide standardno... nemas sta de se bojis... jedino najuriti pare od osiguranja nije uvek najbrze... ali dobices ih...

Comment

• LEZA
          CBC Senator
          • 10.08.2007
          • 280
          • Beograd

Ha evo sad sam se malo nasmejao pa nije velika steta, barem po meni, drugar koji je bio sa mnom u kolima je povredio vrat, pa zato pitam. . . Nego interesuje me, da li meni Delta placa stetu koju su oni procenili, odmah ili po popravci kola? hvala

Comment

• Kanarinac
            CBC Senator XXL
            • 08.10.2004
            • 2870
            • BG,Weedikovac

Posle procene nekih 5-6 dana im treba.Otidji do nekog majstora ako ga znash pa neka pogleda shta i kako i shta sve ima da se radi.Neka ti kazhe okvirnu cenu da znash sa njima kako i shta.

I love my

Comment

• LEZA
              CBC Senator
              • 10.08.2007
              • 280
              • Beograd

Da, otici cu sutra to da vidim, sad se vucaram po doktorima, jer sam izgleda vrat zaj. . . Hvala Kani

Comment

• muamua
                CBC Veteran
                • 25.02.2006
                • 194
                • muamua

iskreno se nadam da ne foliras povredu...!!!
                ...leva traka nije za sporu voznju...

Comment

• Dren
                  CBC Senator XXL
                  • 24.08.2005
                  • 1068
                  • Sarajevo

Mislis, iskreno se nadas da folira povredu ???

Comment

• LEZA
                    CBC Senator
                    • 10.08.2007
                    • 280
                    • Beograd

Ne foliram otkida me vrat, ali odjednom. . . Posle sudara nista, a sutradan me kao vec boluckao, ali kao mislim ohladilo se pa zato, medjutim jos me boli, i sutra idem na snimanje. . . Koliko sam skapirao, moram da se setkam po klinickom ko neka budaletina. . .

Comment

• LEZA
                      CBC Senator
                      • 10.08.2007
                      • 280
                      • Beograd

27000 sam uzeo od osiguranja, fino sam prosao, ali sam trebao lika da tuzim, prvo jer sam nosio kragnu, drugo jer je u izjavi lagao da sam se kretao, da sam naglo zakocio i da on nije uspeo da zakoci sto me je malo uznemirilo i iznerviralo

Comment

• deki-ascona
                        Bio nam je drug! RIP
                        • 10.04.2007
                        • 2118
                        • NI , Trosharina

Verovatno ce 2-3 rocista na sudu da kostaju upravo 27.000.

"Ja tu nista ne bi dir'o"
                        Originally posted by Valent Vudriga
                        ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                        Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• RANK
                          CBC Senator XXL
                          • 28.02.2007
                          • 1635
                          • Beograd
                          • FIAT MAREA WEEKEND 1

zasto bi ga tuzio kad i povrede, tj nematerijalnu stetu naplacujes od njegovog osiguranja?!
                          "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• LEZA
                            CBC Senator
                            • 10.08.2007
                            • 280
                            • Beograd

Pa jbg, zato i nisam, ali mrzim kad neko laze!

Comment

• deki-ascona
                              Bio nam je drug! RIP
                              • 10.04.2007
                              • 2118
                              • NI , Trosharina

Jel si se cenjkao sa "deltom"?

Jel su uplatili na osnovu tvoje profakture/predracuna ili po nekom svom spisku?

Ajde ne skrtari s informacijama, zasad samo znamo da te malo boleo vrat i da mrzis kad neko laze
                              Originally posted by Valent Vudriga
                              ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                              Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

Working...
                              X