kakva havarija, a sad trka sa osiguranjem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srdjanissan
    CBC Senator XXL
    • 20.11.2008
    • 720
    • beograd

Re: kakva havarija, a sad trka sa osiguranjem

lepo im kazes da ne prihvatas tu ponudu njihovu i trazis novu procenu,imam i ja slican slucaj ali nisam kasko osiguran i nisam ja kriv ali npr oni mi procenili na oko 100000din ali nisu mi uracunali kompjuter i senzore abs onda lepo trazis dobpunu i to je to.Kolika ti je realna vrednost auta -10%toliko treba da ti daju to im je obaveza.Jos ako nisi kriv onda lepo nemoj nista kasko nego na ovo osiguranje
    kad koči,cepa gume i prevrće se!
    papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• TAZZ
      Banovan
      • 30.05.2005
      • 1409
      • NBGD,SERBIA

Originally posted by DZOMBA
      imam jedno pitanje za vas,naime imao sam udes pre neki dan,auto je kasko osiguran ja sam hteo malo da ubrzam proces pa sam zvao da iz mog osiguranja dodju i procene stetu.Proglasili su totalnu stetu jer im se kao ne isplati da popravljaju jer auto ima 11god i otvorili su se airbegovi,a to je kako kaze procenitelj jako skupo. ,ponudili su mi 150000din sto meni sigurno nece biti dovoljno za popravak,trebace mi oko 250000din .Da li ja mogu da ih odbijem i da sacekam zapisnik,pa da sa njim idem u osiguranje lika koji je kriv i da vidim sta ce oni da mi ponude.auto je inace renault megane.pozz
      TOTALNA SHTETA se vodi prema katalogu AMS-a koliko se secam!!!

Taj auto vredi sigurno pa bar 5.000 evra kataloski...

Totalna shteta je totalna shteta i isplacuje se prema katalogu!!!

Ako su procenili totalnu shtetu, OK
      5.000 evra i to je to!!!

Pishi zalbu, pishi da ce te se videti na sudu, da cesh traziti nadoknadu NE MATERIJALNE shtete!!! sve se to moze navesti!!!
      Pa taxi, rachuni od taxija... i tako... Ja sam imao 2 totalke i nisam bio kriv...

ARGENTA nisam je mogao prodati vishe od 1350 maraka svojevremeno (2001 godina)... Proglasili totalku, 60.580 dinara... Dobih 2.000 maraka! naravno ponudili 30.000 dinara
      A kataloska vrednost 64.200 dinara recimo!!! pa sam imao rachune od Parking servisa jer je vozilo bilo preneseno na uvidjaj, pa TAXI.... ma idi nakarikalo se tu na 95.000 dinara...
      I oni isplatili 60.580 dinara...

Tako slichno i sa drugim Vozilom...

Mojih 2 centa!

Comment

• uglavnom.bezopasni
        - 42 -
        • 03.02.2005
        • 2235
        • Novi Sad

Već smo pisali o ovome, kod DDOR-a je procedura (od prošlog leta ako nisu nešto menjali), stigne zapisnik od supa, njihov procenitelj napiše svoj zapisnik i ponudi ti pare, ti kažeš da nećeš da hoćeš da ideš u neki od servisa sa kojima oni imaju dogovor, izabereš servis, dobiješ vaučer i kad bude gotov podigneš auto. Naravno mi smo birali servis gde znamo ljude tako da je urađeno sve kako treba i bolje od tog, a cena onda nije bitna, osiguravajuća kuća veruje servisu i nije bilo problema što je cena popravke bila skoro 40% veća od procene.

To je po meni najbolja varijanta, nema zezanja sa naknadnim priznavanjem "skrivenih" troškova i sličnim stvarima. (nemaš zezanje sa nošenjem kola i sl, sve odradi servis, dodje, odnese slupan auto...)
        Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
        11.04. 0:12 #2
        Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

Working...
        X