Pozdrav svima.Imam jednu kombinaciju da dam moj auto i neku doplatu za drugi auto al taj auto ima Pristinske tablice.Lik kaze da mozemo slobodno do SUP-a da proverimo auto i da je auto 100% legalan.Kaze da se vodi na komsiju(inace iz Krusevca su) i da dobijam ovlascenje na moje ime.Kazite mi dal tablice moraju da se nose u Pristinu zbog prenosa il mogu u mom SUP-u da se predaju zbog poznate nam situacije sa Kosovom.Da li da se cimam ili ne. Hvala
kosovske tablice
Collapse
X
-
Može i u SUPu u opštini u kojoj vlasnik ima privremeno boravište. Najbolje proveri sa njim da li ima prijavu privremenog boravišta (zeleni karton) i ako ima, onda proveri u SUPu u opštini u kojoj mu je izdat. Znam da registracija može ovako da se završi u Kragujevcu.
Ako nema privremeno boravište u centralnoj Srbiji, onda se nosi u Niš, tj. SUP Priština u Niškoj Banji.
U Prištinu možeš na ćevape, bozu, tulumbe al' sa Srpskim tablicama nije preporučljivo, osim ako nećeš da budeš doner bubregaNa plin kuvam, na plin se i grejem, a na naftu vozim. Benzin!? To je ono što se švercuje?
-
-
...i josh samo da dodam na ovo sho je napisao skybeaver: te kombinacije "registrovan na komshiju" zahebi nego trazhi lichno osobu na koju se auto vodi i prichaj direktno sa njim, nakon shto se identifikuje lichnim ispravamaOko ovlashcenja, ako se ispostavi da je auto chist odma' radi prenos i mirna Bachka. To je generalno pravilo a ovde ga se treba drzhati utoliko vishe zbog samih tablica tj. tih raseljenih lica koji imaju nereshen pravni status i mogucnosti da ako neshta krene po zlu imacesh jaako puno problema da isterash stvar na chistac.
Pre-registracija auta sa PR (ili bilo kojim drugim tablicama opshtine sa teritorije KiM) nije nikakav problem i radi se po istom principu kao shto se radi pre-registacija automobila sa npr. KV na NS tablice. Samo je stvar u tome shto se ne ide u Prishtinu (ili gde vec), osim ako nije u pitanju Kos Mitrovica odnosno sever KiM jer ovde SUP radi "punom parom"...
U Prishtinu svakako nema razloga da idesh tim povodom jer tamo ne postoji kancelarija SUP Srbija i nemash kome ni da odnesesh te tablice. Tzv. "kosovska" policija nije izdala te tablice i nemaju nikakve veze sa njima. Ljudi nikako da prestanu da se spotichu o taj kamenKao shto je vec pomenuto, SUP Prishtine je izmeshten u Nishku Banju gde bih te posavetovao da odesh ako uopshte planirash da uzmesh auto jer cesh najmerodavnije informacije i o autu i o vlasniku dobiti na licu mesta.
Comment
-
-
Originally posted by skybeaver
U Prištinu možeš na ćevape, bozu, tulumbe al' sa Srpskim tablicama nije preporučljivo, osim ako nećeš da budeš doner bubrega
bio sam relativno skoro bas u pristini, nikakav problem sa bg tablicama, ni sa srpskim, osim sto se nekolicina pravila da me ne razume (narocito panduri), al kad pocnes na engleskom ili francuskom, odmah razumeju i srpskiPametniji popusta, ali mentalno...
Comment
-
-
Ok hvala Vam pooono!Idem u ponedeljak da vidim auto i ako se dogovorimo naravno da cu legitimisati "komsiju" na koga se vodi auto i sa njim i vlasnikom auta otici do sup-a zbog provere auta a ako preskoci neka para (ako malo ubijem cenu) onda idemo i na prenos odma.Inace to za Nisku banju stvarno nisam imao pojma.Sad mi je malo lakse.Hvala
Comment
-
-
Originally posted by docOriginally posted by skybeaver
U Prištinu možeš na ćevape, bozu, tulumbe al' sa Srpskim tablicama nije preporučljivo, osim ako nećeš da budeš doner bubrega
bio sam relativno skoro bas u pristini, nikakav problem sa bg tablicama, ni sa srpskim, osim sto se nekolicina pravila da me ne razume (narocito panduri), al kad pocnes na engleskom ili francuskom, odmah razumeju i srpski
Može na tulumbe, ćevape, i može sa srpskim tablicama, pogotovu VR ili NP, bez problema, osim onih koje glase na opštine sa KiM. Ipak bi svakom ko se reši da ide savetovao dozu opreza, i da razume da ide na svoju odgovornst.
Ali da ne idemo dalje, jer ulazimo u politiku. 018/549-072 je br. SUP Priština u Niškoj Banji, pa probaj da dobiješ neku informaciju. Inače podržavam ovo što je overspeed rekao, proveri auto i ako je čist prevedi na sebe i mirna Bačkama na koga da je registrovan auto i na ma koje tablice.
Na plin kuvam, na plin se i grejem, a na naftu vozim. Benzin!? To je ono što se švercuje?
Comment
-
Comment