Dijagnostika za Ford na terenu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ToNcA
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2006
    • 868
    • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
    • Mazda 6 2.0d

Dijagnostika za Ford na terenu

Kolega planira kupovinu Focusa ali ima problem - auto je na parkingu leasinga i nije moguce odvesti ga na dijagnostiku. Da li neko zna za neki servis koji prihvata da izadje na teren sa laptopom kako bi izvrsio dijagnostiku?

Focus je presao 47000 i star je godinu i po ali ipak nebi bilo na odmote izvrsiti dijagnostiku.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
  • Vlada_nbgd
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2005
    • 1066
    • Novi Beograd/Topcider
    • ford focus sport pack

Re: Dijagnostika za Ford na terenu

A jel postoji mogucnost da se auto natovari na slep do servisa i normalno vrati isto tako?Znam da se to cesto radi na autoplacevima kada kola nisu registrovana,mislim da bi to trebali da prihvate.
    Sto se tice dijagnostike ne verujem da ce mu neko iz ovlascenog servisa izaci na teren,jedino da proseta malo po neovlascenim,odnosno specijalizovanim,fordovim servisima pa da proba da se dogovori.
    FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• ToNcA
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2006
      • 868
      • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
      • Mazda 6 2.0d

Da li moze preporuka za neki neovlasceni servis?
      Moze i na PP, da ne bi bilo protumaceno kao reklama.

Hvala!

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Vlada_nbgd
        CBC Senator XXL
        • 11.09.2005
        • 1066
        • Novi Beograd/Topcider
        • ford focus sport pack

Ja stvarno ne znam ni jedan servis neovlasceni,fordas sam od pre mesec ipo dana ali u ovoj temi Dragon je preporucio servis GAGA,pa mozda moze njih da iscima...
        FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Dragon
          CBC Senator XXL
          • 15.11.2006
          • 963
          • Beograd

063218353 Dragan

Covek ima prenosnu dijagnostiku, pa probaj da se dogovoris. Inace, odlican majstor za Ford. A mozes da vidis i u GAGI, i oni imaju prenosnu, ali original Fordovu.
          Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

Working...
          X