Potrebna preporuka za Hyundai servis (mehanika)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • aivan
    CBC Senator
    • 28.02.2006
    • 247
    • Bograd, Mirijevo

Potrebna preporuka za Hyundai servis (mehanika)

Pozdrav ljudi,

Kao sto pise u naslovu, konacno sam nagovorio caleta da uredi malo svog Hyundai Accent-a (1.5 benz, '98) pa bi mi trebala preporuka za neki servis ovde u Bg. Znam da ima par ovlascenih servisa ali znamo da oni "zive" zbog onih koji su u obavezi da im placaju sulude cene, i svakako nisu dobar izbor za 10 godina star auto (nema smisla da cena popravke i delova izadje vise od trenutne cene samog auta ).

Inace, u pitanju bi bili pretezno mehanicarski radovi: homokineticki zglobovi, amortizeri, dijagnostika i resavanje povecane potrosnje ulja (gumice ventila po svoj prilici, al ajd da ne prejudiciramo ), jos poneka popravka, kao i svi potrebni delovi za sve to.

Da li neko ima pozitivno iskustvo sa servisom koji je strucan da odradi Hyundai Accent benzinac. Da je Opel u pitanju znao bih sta da radim, ali za korejanca mi treba pomoc

Hvala unapred,
    Ivan
    Astra Classic II 1.4 Twinport (ex: Kadett E 1.3i )
  • ostres
    CBC Senator XXL
    • 01.06.2008
    • 305
    • Zemun

Re: Potrebna preporuka za Hyundai servis (mehanika)

Sto se tice radova oko trapa moj ti je savet ako vec imas pouzdanog majstora za Opel da to poveris njemu. Sto se motora tice Hyndai je ranije uglavnom koristio tudje motore tako da treba da vidis od koga je tvoj pozajmljen.
    Live together, die alone.

Comment

• VVLAJKO
      CBC Senator XXL
      • 23.07.2008
      • 484
      • Nis
      • Audi A4, Primera p12

Od Mitsubishi-a!
      Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• aivan
        CBC Senator
        • 28.02.2006
        • 247
        • Bograd, Mirijevo

Dodjavola znao sam da je motor neka egzotika, gde sad da nadjem servis koji radi Mitsubishi motore?

BTW, moji opelasi nece da pipnu nista drigo sem Opel-a

U svakom slucaju, hvala za info o motoru.
        Astra Classic II 1.4 Twinport (ex: Kadett E 1.3i )

Comment

• mishio
          CBC Senator XXL
          • 29.05.2007
          • 1204

moja preporuka MIlan, Vinogradska ulica, servis Marinkovic. Imaju ogroman otpad za verovatno imaju i polovne delove za sta ti treba, ali to i nije toliko bitno koliko je milan korekt lik i dobar majstor. Ako ti nije stalno da estetike servisa i fenserice ovlascenog servis, svaka preporuka. za hyundai coupe je bog, rasklopio ih je brdo zna auto u sraf

Comment

Working...
          X