Udario me Crnogorac, Lovcen osiguranje, sta sad ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Gumetina
    Banovan
    • 12.12.2004
    • 1082
    • Novi Sad

Udario me Crnogorac, Lovcen osiguranje, sta sad ?

Pozdrav,

Imao sam karambol u kojem me je shtetovao jedan automobil sa NK tablama, na svu srecu uredno registrovan i osiguran kod Lovcen osiguranja.

Zapisnik dobijam nadam se u ponedeljak i sad ide pitanje:

Kod koga da idem za procenu stete ?
    Ko ih zastupa, kakva je procedura ? Ima li uopste vajde da se cimam tj jel izvesno da cu nesto naplatiti ?

Moj auto je osiguran kod Sava osiguranja, te ne znam da li da idem kod istih da se raspitujem ili sta da radim ?

Bilo koja smernica bi dobro dosla

Hvala !

RAle
  • Vlada_nbgd
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2005
    • 1066
    • Novi Beograd/Topcider
    • ford focus sport pack

Re: Udario me Crnogorac, Lovcen osiguranje, sta sad ?

Posto je "crnogorac" regularan neces imati problema sa naplatom stete samo ce to malo duze trajati,valjda oko mesec dana.A na procenu stete ces ici ili u svoje osiguranje ili u dunav,to bi trebali da ti kazu kad budes preuzimao zapisnik.
    FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Gumetina
      Banovan
      • 12.12.2004
      • 1082
      • Novi Sad

Policija mi je rekla da idem u DDOR sto sam odmah i proverio medjutim, tamo su mi rekli da moram da nadjem ko ih zastupa i da oni nemaju nista sa Lovcenom...

na netu iskopah da imaju neke veze sa triglav kopaonik osiguranjem, ali bi mi bas prijalo kad bi mi neko rekao "nema frke matori, ta i ta firma ce plati"

nije problem da se malo saceka, posebno sto delova za moj auto nema bas na svakom cosku

Comment

• hondaholic
        CBC Senator
        • 20.09.2007
        • 201
        • Beograd
        • 1993 Honda CIVIC 4x4

E baksuze jedan!!! Ajde ne zvrcni (imas broj). Burazer mi je procenitelj pa cu da vas spojim pa resite problem.
        1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT

Comment

• JAPANX
          CBC Senator XXL
          • 10.08.2006
          • 2159
          • Beograd

ja sam lovcen naplacivao ovako... procenitelj iz dunava kome se placa procena i onda se podnosi odstetni zahtev kod lovcena... oni te onda kontaktiraju(vrlo brzo) i ponude ti odredjenu cifru.. ti prihvatis ili ne prihvatis(ja nisam) nego trazis jos... naravno, nakarikas slep do najblizeg ovlascenog servisa ili do kuce, raznorazne anomalije na automobilu zbog sudara, bol u krstima, spondilozu, perut, pocepani dormeo dusek.. sta god mozes i oni prihvate tvoju ponudu... ispalcuju tako sto otvoris devizni racun, posaljes im instrukcije za placanje i oni ti uplate a preporuceno ti posalju zakljucenje slucaja (da neces povodom toga vise da ih teretis bla bla) i to potpisujes u dunavu kod njih

naravno, procena koja se placa dunavu sa pocetka price kao i cena zapisnika ulaze u isplatu stete...

Comment

Working...
          X