Kod nas tek postaje aktuelno,a u svetu toga ima krs,zanima me domaci sajtovi,a posebno strani,jer nasi jos imaju prilicno jake cene,gde se moze videti ponude njihovih vozila.
nasao sam par domacih
Totalno visoke cene, ova z10 im je neki PR jer sam zvao pre jedno dva meseca kada nije bilo ovo PRODATO na slici... i dobio sam samo , ali mi je zato covek preporucio da kupim chevrolet aveo koji oni prodaju za 7500eur a nov kosta 8000... jos je ovaj njihov bio zaplenjen od SRBOLEK-a pa se prakticno treba jos zezati oko nalepnica.
Fazon je u tome sto banke kod nas ne gledaju trzisnu vrednost, vec se rukovode samo i jedino cifrom koja je njima potrebna da namire svoju kompletnu zaradu i isplate svoje ukupne troskove. Zato su cene visoke i nerealne ...
naravno da moze,oni uzmu cetvrtinu vrednosti auta odmah i dodaj rate,isplati se njima mnogo.
a naravno ako ne prodaju auto brzo mu spuste cenu i dogovore se za popust,jer on sve vise gubi vrednost a stoji.
kad koči,cepa gume i prevrće se!
papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta
Fazon je u tome sto banke kod nas ne gledaju trzisnu vrednost, vec se rukovode samo i jedino cifrom koja je njima potrebna da namire svoju kompletnu zaradu i isplate svoje ukupne troskove. Zato su cene visoke i nerealne ...
Onda ce im vozila stajati na parkingu i propadati i jos vise gubiti na vrednosti... :-/
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Lizing kuce najvise zove od firmi i flotne kupovine, a firme znaju da kupe i polovnjake, pa banke kazu "Dobijes i ovo i ono ali ako uzmes i ovo i ono..." i rese se muke u jednom komadu ... tako se brze resavaju polovnjaka na gomili a banka uposljava mnogo manje ljudi i tako smanjuje trosak ...
Da, ali banke i leasing kuce su razlicite stvari. Zajednicko im je da su obezbeđeni putem učešća i kasko osiguranja tako da uvek vrednost kola podmiruje ostatak duga, osim u izuzetnim slucajevima.
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
nerazumem sta nije jasno. nemozes bez autorizacije da odes na sajt lizing kuce. preko se zna ko sta radi i cime se bavi. kada bi se njihe lizing kuce raspravljali sa svakim covekom posebno trebalo bi im jos milion ljudi za posao. Jedino da ti dam moju autorizaciju i par sajteva pa da vidis sta ima i po kojim cenama sto bi meni bas islo u korist.
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
da srdjane bio je sarkazam jer autorizacija u arvalu izadje negde oko 20000 eura ili da nebude zabune 500€ po vozilu puta 10 vozila da bi dobio najlosiju listu. postoji 5 lista za kupovinu i tako dalje..
Comment