Udario sam auto, nisam zvao policiju...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • StudentBGD
    CBC Senator XXL
    • 18.12.2007
    • 1027
    • Beograd

Udario sam auto, nisam zvao policiju...

Bilo je razne price na temu ali nista kao slucaj koji mene zanima.
    Elem, vracam se sa sluzbenog puta, u preticanju slepera naletim na vodu na putu koja me baci na bankinu. Oderem celi auto i ostetim ga poprilicno od kraja do kraja (da ne zalazim u detalje). Na svu srecu uspem da zadrzim pravac i sa "sva 4" se iskljucim lagano sa puta... Dakle jedini ucesnik u udesu sam ja. Vidim da je auto u voznom stanju. Nastavim dalje zaustavnom trakom i tako dodjem do kuce...
    Auto star 2 godine, steta poprilicna. Nisam zvao policiju da radi zapisnik. Sada mi je zao. Sta dalje? Imam kasko sa 5% ucesca u steti (ne moze manje) koje pokriva sve moguce slucajeve... Kako je sutra "1. maj", nista ne radi do ponedeljka.
    Da sacekam ponedeljak i da vidim sa osiguranjem ili da odem i prijavim slucaj u policiju gde sam na*ebao svakako...?
    Bilo kakav savet je dobrodosao, jos bolje ako neko ima slicno iskustvo...
    Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
  • mishio
    CBC Senator XXL
    • 29.05.2007
    • 1204

Re: Udario sam auto, nisam zvao policiju...

hm problem. Kasko osiguranja su u proteklih godinu dana dosta izmenila neka pravila poslovanja, jedna od tih je da i za parking stete sad traze zapisnik, da se nadje lice, a tek za ovakve uslovne vece stete. Morao si da ih zoves, ali ti vidi i snadji se ako imas nekog u policiji da ti uradi zapisnik negde, jer razlog sto traze zapisnik je alko test a ukoliko ih zoves a ne dodju na mesto, tada si duzan da vadis listing u mupu da si ih zvao to priznaju. bas steta, po meni najbolje ti je resenje da nadjes nekog normalnog da ti ucini da uradi zapisnik jer je njima to svejedno a tebi znachi, ne krse time nista i sl da je problem, napravis da te neko odrao dok ti auto bio parkiran i cao

Comment

• StudentBGD
      CBC Senator XXL
      • 18.12.2007
      • 1027
      • Beograd

Znam da je problem, zato i pitam....
      Krenem ja u SUP da prijavim bas da bih uradio alko-test jer nista sem kisele vode nisam ni pio. Usput nazovem poznanika u policiji da ga pitam za savet i on mi kaze da je bolje da ne prijavljujem jer ode dozvola, prijava za ugrozavanje bezbednosti... I tako dodjem kuci Sto je jos gore, nismo toliko bliski da bih mogao da ga zamolim za uslugu...

Comment

• srdjanissan
        CBC Senator XXL
        • 20.11.2008
        • 720
        • beograd

da,ako si ostetio bankinu,banderu,stubic,kontejner.... ide ti prijava za unistavanje drzavne imovine.....zovi osiguranje,proveri sa njima,meni ddor nije trazio nista za stetu od 700e,otkinuo branik na panj matori u lovu,doso tamo,oni slikali i to je to
        najbolje bi bilo sa policijom da se dogovoris ako ti osiguranje vec kenja,bar da napisu da je na parkingu bilo ili nesto

kazi u selu sam ocesao stub ograde ,najbliza policijska stanica je xxkm daleko ,zurio sam da se vratim kuci....
        kad koči,cepa gume i prevrće se!
        papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• mishio
          CBC Senator XXL
          • 29.05.2007
          • 1204

mogla bi mozda prica da prodje, ali sve zavisi od poslovanja same osiguravajuce kuce ova prica moja je sada vezana za ddor, dunav ne znam kakav je sad jer vise nisam kod njih.
          Mislim da si ipak trebao da zoves muriju, ne verujem da bi ti dozvola isla zbog toga, mogao bi da se vadis kasnije na los put i cep vode, a i verujem da je kazna mnoooogo manja nego steta na tako mladom autu

Comment

• prolupator
            CBC Senator XXL
            • 02.09.2005
            • 3968
            • Zemun

Da si zvao murju bio bi kriv jer nisi prilagodio brzinu uslovima na putu, za pocetak, pa ostecivanje/unistavanje drzavne imovine i sl.
            Prijavi stetu na parkingu i uzivaj. Reci da smatras da te odvalila boodala koja je divljala po ulici.
            OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• ///M_Power
              CBC Senator XXL
              • 05.05.2008
              • 335
              • Beograd - Minhen

^
              U tvom slucaju mislim da je ovo sto kaze prolupator najbolja varijanta...

Comment

• JAPANX
                CBC Senator XXL
                • 10.08.2006
                • 2159
                • Beograd

ili ga jos malo ocesi o neki stubic i ostavi farbu... ako hoce bas da slikaju imace

Comment

• StudentBGD
                  CBC Senator XXL
                  • 18.12.2007
                  • 1027
                  • Beograd

Hvala na savetima. Cudo jedno kako razmisljamo slicno Javljam u ponedeljak sta se desava.

Comment

• jevtic
                    CBC Senator XXL
                    • 26.11.2006
                    • 729
                    • beograd

poslušaj prolupalog. tako bi i ja uradio.
                    ex - fabia 1.9 tdi
                    golf 2.0 tfsi

Comment

• somi_kac
                      CBC Senator XXL
                      • 03.04.2009
                      • 796
                      • Kać

Drug je odvalio retrovizor na banderu, pijan. Ustao ujutro, zvao pandure i rekao da su ga odalamili na parkingu, i dobio je pare bez problema.
                      Dakle, auto na cosak parking prostora i zovi pandure ujutro!
                      OPEL Astra 1.6i
                      OPEL Kadett 1.6
                      ŠKODA Favorit

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Da, svi su mutavi i jedva čekaju da isplate štetu... Nema ni jednog staklića, nema ostataka plastike, boje, ni traga udesa. Popiće prijavu za prevaru samo tako....
                        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• mishio
                          CBC Senator XXL
                          • 29.05.2007
                          • 1204

bas tako, to bi jedino mogao da izvedes ako imas nekog poznanika pa da ti on posalje patrolu koja nece preterano pametovati i tada apsolutno nemas problema, ovako je ipak rizik da te provale jer koliko su meni u ddor skoro kada sam obnavljao kasko rekli da su toliko zloupotreba imali da su zati uveli za sve zivo parking stete, cak su mi rekli ali to mi kasnije ovaj preko call centra nije potvrdio da ukoliko je parking steta od NN lica ima poseban postupak i sl, to mi je rekao ovaj na nbg u filijali, zatim sam zvao call centar u ns i nije mi bas tako rekao kao u fazonu pokrece se postupak nalazenja lica (kako god ) a tebi placaju te placaju

Comment

• StudentBGD
                            CBC Senator XXL
                            • 18.12.2007
                            • 1027
                            • Beograd

Kao sto sam i obecao javljam vam ishod danasje posete osiguranju,

U osiguranju mi nisu trazili zapisnik sa mesta udesa niti su mi prigovorili sto nemam isti. Uslikali su auto i napravili zapisnik o steti kao i sta treba da se radi. Sve se menja, ukupno 28 stavki medju kojima su prednji i zadnji branik, oba fara, oboje vrata sa leve strane, 2 alu felne, blatobrani... Odneto u servis gde se porucuju delovi i sada cekam njihovu isporuku pa da se zakaze rad na autu.

Sve pohvale Wiener osiguranju na brzini usluge u ljubaznosti osoblja, od devojaka na salteru do procenitelja

Comment

Working...
                            X