Cuknuo sam auto- jel moguce peglanje?
Collapse
X
-
Re: Cuknuo sam auto- jel moguce peglanje?
e svaka ti cast... cuj cuknuo, gde ga nabode ovako
elem, sve moze da se pegla ali po meni nije to to. kapiram da ce zamena vrata da te kosta isto ako ne i manje nego peglanje. jos ako ubodes istu boju... sreca, sreca , rados'deutsche gemacht-gut gemacht...
-
-
Heh, svasta moze covek kad ne pazi
Vidim ja prazno 'parking mesto', nacentriram lepo da ne zakacim ove oko mene i lagano u rikverc... Ono sto nisam provalio je da to NIJE bilo parking mesto vec betonirani deo ispred stepenica... i naravno gelender je strcao nekih pola metra.
Sto je najgore, isao sam jutros da gledam neki drugi auto da kupim... sad moram sa ovim da se zezam.
Nasao sam u istoj boji vrata (bar se nadam da je to ta boja) - 150e, 40e traze u Glass servisu da mi prebace moje staklo i ne znam jos koliko ce limar da uzme da namontira sve to...
Zakljucak - ne vozite pospani nikako.Optimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.
Comment
-
-
verujem da si se odma probudio kad si cuo kako ti gelender ulazi u gepek
150e za vrata nije mnogo a 40e za prebacivanje... mislim koje je njima K. Poseti jos neki servis kao sto je ERAGLASS a vidim ima i na vidikovcu neki glass servis. kad iz kosutnjaka ides pre semafora gde je EKO pumpa pa sa leve strane onaj red lokala. koje crno 40e. a limar, pa ne bi trebalo da ti uzme vise od sta ja znam 20-30e. sta ima da skine tvoja, da nakaci nova i da nasteluje. nije neki poso a mozes to i sam da uradis uz pomoc jos dva ortaka.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Ej, pa nije ni puklo nista specijalno...
Razbudio sam se kada sam video koliko je udubljeno...
I posle kazu japanci imaju mekan lim, heh.Optimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.
Comment
-
-
A zasto ne bi zamolio ljude tamo gde kupujes vrata da ti daju komplet sa staklom, a ti im daj svoja, naravno komplet sa staklom
Ja svojim musterijama uvek izadjem u susret, zasto bacati pare i rizikovati da pukne stakloGlupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Homer J. Simpson
Comment
-
-
Pa mogu i tako u principu, mislio sam jedino zbog razlicitih oznaka na staklima... posle kad budem prodavao auto treba sa ljudima da se objasnjavam kolika je havarija bila i slicno... hteo bih toga da se postedim.
Mada kapiram, mozda bi bilo jednostavnije sve u kompletu uzeti.
Videcu vec kad odem da pogledam ta druga vrata.Optimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.
Comment
-
Comment