citroen c4 dokle cekati ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • oggy86
    CBC Početnik
    • 20.12.2009
    • 2
    • Sabac

citroen c4 dokle cekati ?

Poz svima , nov sam na ovom forumu i nadam se da ce neko moci da mi odgovori na ovo pitanje. Dakle u pitanju je sledeca situacija , potkucao sam c4 pod jeep limited , iskocila hauba farovi otisao hladnjak predni branik i neke sitne plastike , jeep-u naravno nista . Posto sam bio u Bg a inace sam iz Sapca racunao sam da je bolje da ga sredim negde u bg , i tako nazovem ovalasceni servis Torex u kome servisiram auto , koji je inace kasko osiguran i pitam sta da radim , ljudi su krajnje korektno organizovali slepanje do nekog njihovog ovlascenog majstora koji je u Ovci , nazvao kasko rekli nema problema imamo ugovor sa njima treba samo procenitelj da izadje sve placeno bla bla. E sad nastaju problemi a to je sto delova nema
    , decko iz servisa kaze da nemaju delove i narucuju ih od Vitra gde je auto kupljen , a ovi nemaju ni jedan jedini deo za c4. Proslo je vec mesec dana i sada kada im stizu delovi od 9 koji su potrebni dolaze samo 4.Nisu dobili ni far za auto (sta reci)
    Navodno stizu u drugom kontigentu koji stize tek krajem januara. Tako da cu ako sve bude bilo kako treba, biti 2 meseca bez auta i to po ovoj zimi , btw auto se vodi na firmu i uzet je na lizing tako da mislim da polovni delovi ne mogu da se ubacuju mada ne bi ni zeleo da radim tako nesto s obzirom da kasko sve placa. Da li neko zna el snosi ovde neko neku krivicu da li postoje neki rokovi , posto je sve navodno zvanicno i ovlasceno a oni tamo mogu da mi drze auto i 3 godine . Ako je neko imao slicnih situacija , ili zna nesto bio bih jako zahvalan za svaki komentar. Poozzzzz
  • tomamega
    CBC Senator XXL
    • 19.03.2009
    • 715
    • Beograd / Crna burma, prim. prev.
    • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Re: citroen c4 dokle cekati ?

Ja ti mogu reći svoje iskustvo. imam Corsu C, i za običan branik sam čekao oko 25 dana

Kada su osiguravajuće kuće u pitanju, ja lično ne prihvatam majstore koje oni preporuče. U principu moraju da ti priznaju bilo kog krštenog majstora, zato sam ja otišao u trend car, ovlašćenog za Opela. Da sam na tvom mestu, otišao bih u Vitro, ali sada je kasno. Moja poenta je da se delovi poneka stvarno dugo čekaju i kod ovlašćenog servisa (mada ne znam ni za koji ovlašćeni u Ovči, al' ajde).

Comment

• Gavra
      CBC Senator XXL
      • 06.03.2008
      • 2031
      • Beograd

a zasto ste svi toliko nervozni?
      Udario si auto u nezgodno vreme,,praznici su poceli,,,,,,oni koji trebaju da posalju delove PRAZNUJU i nece da rade zbog svog Bozica...onda ide Nova Godina pa nas Bozic....znaci i da dobijes delove niko ti nece popraviti auto pre tih 25 dana taman da su sutra tu.....

Najbolje za te situacije je da drzis rastojanje ,ne ispitujes tvrdocu JEEP-a i onda imas auto za praznike kad ti najvise treba.....

Krivicu snosis ti jer si kriv za sudar udario si otpozadi.....da si potpisao kasko 100% verovatno bi dobio zamensko vozilo,ali posto skoro NIKO to ne radi ovde onda kad se desi ovakva situacija ide se o svom trosku Taxi ili GSP...
      Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• oggy86
        CBC Početnik
        • 20.12.2009
        • 2
        • Sabac

Gavra bas ti hvala, prosvetlio si me

Comment

• srdjanissan
          CBC Senator XXL
          • 20.11.2008
          • 720
          • beograd

reci mi samo kako se zove njihov ovalsceni majstor?Ima jedan koji je kao ovlasceni bas tamo ,sa svim kucama saradjuje osiguravajucim a radi tako jadno,osetio sam na svojoj,pardon caletovoj kozi iako sam mu govorio da ne ide tamo ,terao je auto 2puta i na kraju o5 nista nije odradio kako valja.Lik se zove Rade mislim i nije bas u ovci,ovo mu dodje vise Sebes neki.Drugar je isto iz osiguranja ,tamo mu rekli da ide,posle godinu dana ispucalo mu sve sto mu je radio ,git na sve strane.....
          kad koči,cepa gume i prevrće se!
          papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

Working...
          X