Pomoc na putu - Evropa?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • frrka
    CBC Član
    • 30.08.2009
    • 22
    • Belgrade
    • Astra G 2.0 DTI

Pomoc na putu - Evropa?

Da li znate koja je najbolja opcija "Pomoc na putu".
    Nesto razmisljam da se mozda malo prosetam po evropi automobilom pa mi je palo na pamet da doplatim opciju osiguranja "Pomoc na putu"
    Imam nekoliko pitanja.
    Da li moram to da radim u osiguravajucoj kuci u kojoj imam obavezno AO? - (Triglav)
    Koja je najrasprostranjenija PNP? - (obuhvata sve zemlje EU)
    Da li se uopste isplati uzimati tako nesto? - (oko 25e je skuplja varijanta u AMS i Delta, pod ovim mislim da li je to mrtvo slovo na papiru ili stvarno rade/isplacuju)
    Po kom sistemu rade? - (da li mi oni sve zavrsavaju ili ja moram da placam pa mi se refundira)
    Iskustva ljudi koji su to uplatili?
    Da li postoji neka inostrana "Pomoc na putu" koji mogu da kupim online? - (nesto sto je validnije/sigurnije u EU)

Inace ne bih nikada uzeo da ne izlazim iz Srbije ali planiram da predjem oko 5000km po EU pa bi da se osiguram sto je moguce vise.
    Pezo 406 cupe. 2000god. - (navodim jer neke kuce nece da osiguraju starija vozila od 6 godina - Delta)
    Hvala!
  • frrka
    CBC Član
    • 30.08.2009
    • 22
    • Belgrade
    • Astra G 2.0 DTI

Re: Pomoc na putu - Evropa?

Poštovani gospodine Đaković,

Pre svega želimo da Vam se zahvalimo na vremenu koje ste odvojili da nam
    se obratite. S' obzirom da je Vaše vozilo starije od sedam godina nismo u
    mogućnosti da Vaše vozilo osiguramo polisom Kasko osiguranja, tako da Vam i
    program pomoć na putu, sa refundacijom troškova, u tom slučaju ne bi bio
    dostupan.
    Ukoliko želite da osigurate Vaše vozilo po polisi Autoodgovornosti
    (obavezno osiguranje od odgovornosti prema trećim licima), program pomoć na
    putu, uz našu asistentsku kuću, bi Vam u tom slučaju stajao na raspolaganju
    , s' tim što bi eventualne troškove pomoći snosili sami. - Ovo mi nije jasno? Zasto onda placas osiguranje!
    U prilogu Vam dostavljamo detaljnije informacije u vezi sa samim programom.
    Takođe, budite slobodni da nas kontaktirate putem Kontakt centra na telefon 2024-100,
    24h,ukoliko budete imali neka dodatna pitanja.
    Na raspolaganju Vam takođe stoji i naše putno zdravstveno osiguranje
    ukoliko se odlučite za boravak u inostranstvu uz mogućnost dostave polise na
    kućnu adresu.

Srdačan pozdrav od Vašeg UNIQA tima,

UNIQA osiguranje

Comment

• frrka
      CBC Član
      • 30.08.2009
      • 22
      • Belgrade
      • Astra G 2.0 DTI

Re: Pomoc na putu - Evropa?

AMS - ČLANARINA SOLIDARNOSTI (žuta članska karta)
      - za fizička lica cena 2.000 din.

Tehničke i druge pogodnosti u inostranstvu:

- Uštede i pogodnosti u sistemu "POKAŽI SVOJU KARTICU - Show your card" (na našem sajtu potražite spisak partnera u celoj Evropi, kod kojih naši članovi mogu ostvariti uštede i pogodnosti). Na sajtu je samo spisak partnera iz Srbije
      - Besplatan pravni savet u korespodentnom klubu, do 50 evra. Koji su to klubovi? De li to znaci damoram da zovem 987 iz EU?
      - Usluga putne pomoći u sistemu "ZMIJA" – jednom godišnje - popravka vozila i/ili šlepanje do najbližeg servisa. Ovo mi je objasnila teta na 987, mogucnost slepanja 1x40km, 1x100km u oba pravca (dolazak i slapanje) do servisa, besplate ruke za popravku na licu mesta.
      - Prevoz vozila oštećenog u saobraćajnoj nezgodi, do prebivališta člana - jednom u toku trajanja članstva (važi za kontinentalni deo Evrope). Saobracajna nesreca? Da li tu misle samo na sudar sa drugim autom ili ako auto prokliza i udari u drvo npr..
      - Hotelski smeštaj, zbog popravke vozila oštećenog u saobraćajnoj nezgodi, do 300 evra. Ovo mi je malo nejasno. Da li ti mozes da biras da li da popravljas auto ili da ti se preveze do mesta prebivalista.
      - Kredit za popravku, prevoz vozila ili prevoz članova porodice, po osnovu garancije, do 1000 evra ( uz obavezan depozit). Ovo isto ne razumem. Ovaj kredit sluzi za popravku, prevoz vozila ili prevoz članova porodice ako se iskoriste gore nevedene pogodnosti ili sta? Sta znaci po osnovu garancije ako auto nije u garanciji?

Samo da napomenem da sam zvao 987 i da me je ljubazna gospodja non stop upucivala na sajt na kom je sve objasnjeno

Comment

Working...
      X