Volvo Servis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Peconni
    CBC Početnik
    • 30.01.2010
    • 1
    • Pancevo

Volvo Servis

Poštovanje svim članovima ovog foruma prvenstveno ali i onima koji povremeno svraćaju kao posmatrači diskusija tj. kao gosti.
    Ja sam od nedavno postao član, mada dugo vremena pratim ovaj forum. Pre nekoliko dana menjao sam kola i kupio Volvo s60 2001god. 2.4 benz... generalno sam zadovoljan autom, prvi put vozim Volvo-a ali muči me jedino odabir servisa. Zamolio bih prvenstveno ljubitelje i poznavaoce Volvo marke ali i sve ostale drage članove koji nešto znaju o Volvo servisima kod nas. Brinu me loša iskustva koje čitam, a vezana su za velike servise kao npr. Grand motors, servis Luka itd... Tražim neki Volvo servis u kojem bih mogao dobiti dobru i kvalitetnu uslugu, a ipak pošteno i realno naplaćenu. Molim za vaša iskustva... unapred hvala...
  • phenix
    CBC Početnik
    • 22.02.2010
    • 1
    • Beograd

Re: Volvo Servis

Ja servisiram godinama u Lestanima u Volvo servisu Milovanovic i skroz su ok.Nisu skupi kao Grand motors-a a dobro rade.Sve preporuke za njih.

Comment

• Medved
      CBC Početnik
      • 23.02.2010
      • 1
      • NBGD

Re: Volvo Servis

Pozdrav i tebi Peconi
      prvo sva cast na izboru auta,a mogu ti preporuciti servis Volvo Mika u Vinci tu ja odrzavam svoj auto i mogu ti reci iz svog iskustva da su veoma korektni.Ako te zanima jos nesto posalji mi na pp.

Comment

Working...
      X