Iskustva sa AMS KASKO osiguranjem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ogi
    CBC Senator XXL
    • 07.10.2007
    • 309
    • Beograd
    • Hyundai i30 1,4

Iskustva sa AMS KASKO osiguranjem

Da li neko moze da iznese konkretno iskustvo sa AMS osiguranjem? Dali su mi bolju ponudu nego Delta Generali osiguranje koje mi istice za mesec dana. Daju i zutu karticu (pomoc na putu, besplatan slep, popravka, bla bla...) za polise preko 40000 dinara (upadam u tu grupu)...
  • Vlada_nbgd
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2005
    • 1066
    • Novi Beograd/Topcider
    • ford focus sport pack

Re: Iskustva sa AMS KASKO osiguranjem

Ja sam isto prosle godine u novembru presao iz delte u amss upravo zbog dosta bolje ponude.Hvala bogu jos nisam proverio rad amss-a.Kapiram da tu nema neke velike razlike cak po pricama delta nije bas na glasu.Mislim da neces pogresiti.Nego jel daju sad kasko bez ucesca u steti?
    FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Ogi
      CBC Senator XXL
      • 07.10.2007
      • 309
      • Beograd
      • Hyundai i30 1,4

Ne, meni su ponudili 5% min 50 evra i mislim da nema manje od ovog. A Delta je povecala ucesce sa 50e na 100e !!

Comment

• mrI
        CBC Početnik
        • 15.01.2010
        • 8
        • Novi Sad

Ako zelis bez ucesca AS Osiguranje daje tu opciju i mnogo su povoljniji, po pitanju cene. Ovo pricam za NS, nisam siguran za BG i ostatak Srbije, posto je AS tek nedavno dosao u NS.

Comment

• bili
          CBC Senator
          • 13.11.2007
          • 208
          • NS

Imam AMS osiguranje, kasko i obavezno, kasko nisam testirao, a obavezno su korektno obavili posao preko evropskog obrasca. Kum advokat mi kaže da je radio par naplata od njih za klijente i da nikad nije bilo nikakvih problema. Minimalno učešće je 5% 50e.
          VW über alles.

Comment

• Ogi
            CBC Senator XXL
            • 07.10.2007
            • 309
            • Beograd
            • Hyundai i30 1,4

Evo, kao sto sam i rekao, danas sam svao Dunav. Na prvu loptu dobra ponuda, 40.300 dinara, nemaju procentualno ucesce uz minimum vec ti je ucesce FIKSNO u procentu vrednosti vozila... meni su odredili fiksno ucesce od 6250 dinara. Posto sam cuo da su oni dobri, nisam cuo zamerke na njihov racun, odlucio bih se za njih ali su mi onda rekli da sve to vazi SAMO ZA JEDNU STETU i da se vec kod druge placa malus!?? To zaista nema nigde ja mislim osim kod njih. I to mi je rekla samo u slucaju saobracajne nesrece/nezgode pri cemu oni smatraju da je to i kada te NN lice cukne na parkingu!? Tako da je to za mene nepovoljno!! Obzirom da stetu volim da saniram u momentu od ODMAH znaci nisam u fazonu da cekam kraj osiguranja, moze da se desi da mi posle 10 dana neko udari auto (kao ove godine sto se desilo) i posle da na neku sledecu stetu placam malus koji je na na ovaj iznos premije oko 13000 dinara + fiksno ucesce. Tako da to ne cini dobru ponudu, rekao bih.

Comment

• Ogi
              CBC Senator XXL
              • 07.10.2007
              • 309
              • Beograd
              • Hyundai i30 1,4

I tako cu se ja na kraju gotovo sigurno odluciti za Slovence a hteo sam iz principa da ih izbegnem! [smilie=mad0235.gif] Ali to ti je trzisna ekonomija, dali ubedljivo najbolju ponudu! Uz to, sto je jedan veliki plus, saradjuju direktno sa Hyundai-em!! Radi se o TRIGLAV osiguranju. Dakle, dali su mi dve ponude, nesto malo preko 45000, BEZ UCESCA i nesto vise od 39000 sa 5% ucesca, nema fiksnog iznosa!! [smilie=jumping0047.gif] Pokrivaju dve stete u potpunosti! Platicu varijantu sa 5%.

Ako neko ima iskustva sa ovom kucom, neka pise, molim vas !!

Comment

Working...
              X