Pre nekog vremena u gradskoj voznji, mala brzina, udarila sam kola ispred. Njima nista, moj Reno Megan 2001, pukli farovi,vezni lim, branik i hauba. Majstor sve zamenio NOVO, Ukupno plaćeno 700€, na prvom razgovoru rekao 350€, Zaboravio reći da njegov rad košta 350€ zamena pobrojanih delova novih , bez ikakovog peglanja, ili farbanja. Ima li jos ovakvih slučajeva!!??
autolimari
Collapse
X
-
Re: autolimari
Pa morao je da lakira cak i ako su novi.
Dobro lakiranje jedne povrsine lima je oko 100 evra, naprimer hauba, pa jos branik, pa vezni lim, sve oni to naplate po 50-100 evra...
Imam od pre par dana iskustva sa sredjivanjem u ovl.servisu, auto je Punto.
Zamena prednjeg krila, lakiranje branika, i zamena jos par sitnih plastikica 400 evra.
-
-
Pa sad popravka nije jeftina ali ako pogledas sta je sve radjeno onda je to to.
Deleovi 350eur i dosta je toga promenjeno
Ruka 350 eur u koju ulaze limarski i lakirerski radovi
I druga stvar niko od nas nije video auto,ne verujem da je majstor samo skinuo ostecene delove i montirao nove,sigurno je i tu bilo posla oko uklapanja.FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
pa nije tako .
kaze da joj je uzeo 350 evra BEZ Farbanja .. da je sa farbanjem onda bi bilo EXTRA povoljno.
mada i to sto kazes ,niko nije video auto,slazem se.
ali ako je samo zamenio vezni lim,dva fara, branik i haubu ,bez da je ista jos ispravljao izvlacio mislim da je mnogo.
a i smesna je fora da nekom kazes 350 evra.. a posle ga klepis sa jos 350 .. kao niste se razumeli..nista manje nego za 350 evra mali lingvinisticki nesporazum..tako reci lapsus.
ako haubu nije farbao,onda znaci da je nasao polovnu iste boje,isto tako i za vezni lim i branik
u svakom slucaju sad je kasno, a sledeci put primeni pravilo tacno odredjenog pitanja : majstore koliko to ukupno kosta,koliko ruke koliko deloviLakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Da je nasao polovno u istoj boji, videlo bi se da je posao lose uradjen, ako se ne provali da je nesto radjeno, to dosta kosta.
Bilo bi jeftinije da ti je peglao i gitovao stare delove, ali opet kad pogledas samo orginal farovi su veovatno reda par 300 evra.
Kopije si oko 150 evra par, ovo nagadjam,ali to su cene za slicne automobile..
Comment
-
-
E nije ništa polovno, sve zaista dobro odrađeno..Htela sal samo mišljenje od ljudi koji su imali slične popravke. I naravno uvek pitam majstore koliko ko šta njihov rad, tako da je to bezobrazan previd da ne naglasi, valda negde kontaju ko vozi ,, nek i plati, a nije baš tako.....
Comment
-
-
700eura za tu popravku je izuzetno povoljnosad sto ide rata i sve ostalo je druga prica.....
Najmanje "cukanje" pa i sa rumunskim Loganom kosta 100-150k ako se menja to sto si ti menjala,sa novim delovima.Poslednji nek ugasi svetlo
Comment
-
-
Odg: Re: autolimari
Traži se servis, koji raspolaže alatima za izvlačenje (vakumiranjem) lima. Pre desetak dana, na parkingu zgrade u N.BG neko mi je znalački "obradio" i nagrdio mog lepotana (ili lepoticu) megana. Rekao bih, da je sve odrađeno autolimarskim alatom, jer se ne vide oštećenja farbe, osim na ivicama kanala na krovu. Na krovu nije problem ispeglati, jer je pristupačno sa donje strane, ali je nemoguće na stubu pored šoferke do suvozača.
Comment
-
-
Odg: Re: autolimari
Danas u reno servisu, procenili, da je cena opravke oko 450 eura. Potrebno skidanje šoferke, neba, tapacirung stuba, peglanje udubljenja, farbanje celog krova i stuba od prednjeg blatobrana do zadnjeg stakla, kao i zamena crnog metalnog krovnog nosača sa novim, jer ne može da se ispravi. Zatim, vraćanje tapacirunga i šoferke sa lepljenjem. Sutra vozim na realizaciju.
Comment
-
Comment