ALLIANZ - Naplata stete

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sijuks
    CBC Početnik
    • 17.08.2010
    • 1
    • Beograd

ALLIANZ - Naplata stete

Molim Vas za pomoc i savet : !!!

Vec par dana me Osiguravajuca drustva muvaju tamo vamo i opet nista , zato sam odlucio da se javim i zamolim za savet sta me sleduje tj. na sta imam pravo i kako da resim problem! Naime radi se o saobracajnoj nezgodi koja se desila u Grckoj ( dok sam bio na odmoru ) Moj parkirani auto udario je Madjarsaki autobus pri skretanju u krivinu. Madjar je priznao krivicu i policija je napravila zapisnik u kome stoji da je Madjarski autobus kriv i itd.. i oboje smo potpisali zapisnik i uzeli kopije od Grcke policije. Njegovo osiguranje Allianz nema u Srbiji ispostavu iako su mi iz grckom Allianza rekli da imaju predstavnika u Srbiji. Moje pitanje glasi kako da naplatim stetu tj. koje su moje mogucnosti da Osiguranje direktno plati stetu ovlascenom servisu ili da garantno pismo ovlascenom servisu jer to mora biti neko nase osiguravajuce drustvo jer u servisu ne prihvataju od stranaca garanciju niti od biroa zelene karte , moje osiguranje kao i par ostalih koje sam pitao setaju me tamo vamo i navode da ja platim pa potrazujem novac iz Madjarske... Sta ciniti

... HVALA NA ODGOVORU UNAPRED !!!
  • 4motion
    CBC Veteran
    • 07.01.2009
    • 112
    • Beograd
    • Opel Kadett E 1.3NB 5b

Re: ALLIANZ - Naplata stete

evo ti konkretan i 1000% tacan odgovor.

zovi Dunav Osiguranje - zeleni karton u Mekenzijevoj 011/3441-725 Goca, Danijela.... ispricaj problem i pitaj koja nasa osiguravajuca kuca ima ugovor/saradnju sa Allianz-om.
    Ako ti kazu "mi imamo", onda idi u Kosum trzni centar kod Ljermontove da ti snime stetu (ponesi saobracajnu, auto, zapisnik MUP-a iz Grcke, broj tekuceg racuna, vozacku, 011-3474-407), po tom zapisniku popravis auto i odes sa svom tom dokumentacijom u Mekenzijevu da otvoris medjunarodnu stetu (4. sprat sobe, levo i desno).
    Ista prica je i ako ti kaze da Delta, AMS, Takovo.....imaju ugovor sa Allianz-om, onda ides u ta osiguranja da otvoris stetu.

Sto se tice GP, to NASHE osiguranje ce platiti stetu servisu gde budes popravljao auto, a oni ce onda refundirati od Allianza, a li kada dobijes GP tu se tvoja briga zavrsava i ostatak te neinteresuje.

Da, i nedaj da te zavlace nego budi uporan kada u Dunavu saznas ko ima ugovor sa Allianz-om

Srecno!!!!

Comment

• deki-ascona
      Bio nam je drug! RIP
      • 10.04.2007
      • 2118
      • NI , Trosharina

Sta je GP ?
      Originally posted by Valent Vudriga
      ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
      Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Cougar
        CBC Senator XXL
        • 13.06.2009
        • 352
        • NBG // Vrbas
        • Cougar XR 2.5 V6 24v

GP - Garantno pismo...
        Boost is automotive equivalent of cocaine

Comment

• 4motion