Od danas sa servisom komuniciram iskljucivo pisanim putem posto se njihova prica menja iz trenutka u trenutak...
Bio sam do njih sa matorcem i majstorom koji nam odrzava druga kola. Covek nije mogao da veruje da je lamela potpuno "pojedena" posle samo 90.000 km, s obzirom da zna ko je vozio auto i gde je vozen.
Pogledao je skinute delove i s obzirom na "pojedenost" lamele (obloga postoji u tragovima) njegovo misljenje je da bi na zamajcu morali da postoje neki tragovi trenja, kojih naravno nema.
Dogovorili smo da oni lepo sve svoje izjave stave na papir i dostave nam, samo da im posaljemo zahtev za tako necim. U zahtevu koji im stize sutra ujutu navedeno da trazim od njih 3 objasnjenja:
- Obrazloženje zašto garancija na automobil Chevrolet Captiva kupljen u vašem salonu oktobra 2008. godine nije ostvariva u drugim ovlašćenim servisima, tačnije zašto nije mogla da bude prijavljena popravka u garantnom roku Chevroletovoj servisnoj mreži od strane AC Boban, kao ovlašćenog servisera Chevrolet vozila
- Objašnjenje zbog čega je po vašem mišljenju došlo do otkazivanja sklopa kvačila na pomenutom automobilu uz dokaz da su svi demontirani delovi stvarno skinuti sa tog automobila.
- Objašnjenje zašto u vašem servisu nije moguće zameniti zamajac i druk lager u garantnom roku uz doplatu potrošnih delova seta kvačila (korpe i lamele), kao što bi bilo urađeno kod drugog, takođe, ovlašćenog servisera
Sutra izlazem problem bratu koji se bavi advokaturom, pa cemo da vidimo cija majka crnu vunu prede.
Inace, glavni serviser se uvredio sto sam se "drao" na njega, a odgovorno tvridm da nisam ni u jednom trenutku povisio ton.
Da sam poceo da se "derem" pa ne bi mogao da stoji blize od 3 metra od mene, a da ne pretrpi ostecenje sluha ...
Cuo sam se danas sa sefom servisa. sutra stize pisani odgovor, ali generalno, njihova ideja je da nam daju 15 % popusta na popravku
Naravno, nema nista od takvog dogovora...
Njihov stav je da frikcioni materijali ne mogu da budu da budu zamenjeni u garantnom roku. Samo mi nije bas najjasnije sta sve spada u frikcione materijale u sklopu kvacila. Takodje, procitao sam celu temu o plivajucem zamajcu, ali nigde nisam nasao podatak da je doticni nekome crkao pre 150.000 km (ili mozda gresim?? )
Nude nam 15% popusta na cenu popravke i to je to.
Danas nisam stigao da okacim prepisku, ali sutra najverovatnije hocu. Sve u svemu, jako interesantno iskustvo sa skupinom ......... (ne znam kako bih sve mogao da ih nazovem).
Auto su najverovatnije prijavili kao prodat ranije da bi ispunili kvotu (bar predpostavljam da je tako). No, taj problem je resen, ali veci problem je sto je cela peripetija proistekla iz toga.
"Cak" su dovodili u servis nekog menazera koji takodje smatra da je servis u pravu.
No, desice se svasta ovih dana. Bicete obavesteni, svakako
Njihov stav je da frikcioni materijali ne mogu da budu da budu zamenjeni u garantnom roku. Samo mi nije bas najjasnije sta sve spada u frikcione materijale u sklopu kvacila. Takodje, procitao sam celu temu o plivajucem zamajcu, ali nigde nisam nasao podatak da je doticni nekome crkao pre 150.000 km (ili mozda gresim?? )
Tek sad vidim sta sam napisao
jbg, umor cini svoje...
Potpuno mi je jasno sta su frikcioni materjiali i kako sve to funkcionise, ali negde na netu takodje procitah da su zamajci na novijim kolima projektovani da prezive 2 lamele.
Comment