Mozda malko glupavo pitanje, ali ajde ipak da pitam Vas, da li postoji neki kao kasko, ali da se uzme na desetak dana, samo zbog putovanja, kao sto ima zdravstveno putno, da li ima tako nesto za kola? Hvala svima
Re: Da li postoji kasko osiguranje vozila na putu?
Ima, tipa "pomoć na putu" - nešto kao ono AMSS samo važi za konkretan period putovanja.
Pretpostavljam da prolupatorova poruka ima neki skriveni smisao
pa čovek pita za pomoć, nije došao na šalter infostana
sve veće osiguravajuće kuće to imaju, samo su skuplje od društva članova sa (verujem) skoro neupotrebljivom članskom kartom ako zatreba u "tuđini"
Ja sam danas uzeo AMSS pomoc na putu u Srbiji i Evropi. 2000 din je godisnja clanarina. Imas do 3 besplatna servisa "na licu mesta" besplatno slepanje vozila do tvog prebivalista u Srbiji iz bilo koje drzave besplatno (neogranicena kilometraza) u slucaju udesa/tezeg kvara, placeno prenociste (do 300 eur) dok se vozilo ne popravi itd. Znaci ako imas auto pod garancijom (u mom slucaju) kasko osiguran i ovo, mislim da mozes bez brige krenuti na put bez razmisljanja.
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
E, pa AMSS cu sigurno uplatiti ali bih hteo i kasko ako postoji za tako kratak period nesto videh kao u Dunav osiguranju, ali nisam siguran da je to to
Naravno, i mene interesuje to za pomoc na putu barem ako se zeznem da se ne brinem da cu da se vratim
Ako ti treba kasko u smislu osiguranja protiv kradje ili finansijske zastite od udesa tvojom krivicom, onda to postoji i za period koji nije nuzno 1 godina. Naravno, treba samo naci visprenog i obavestenog osiguravaca i osiguravajucu kucu, jer ce vecina njih reci da ne moze, jer ne poznaju posao kojim se bave.
A s ovom pomoci na putu mozes da se slikas u praksi, na papiru je ekstra.
Hm,videcu bas sve sutra u Dunavu, a ne znam, u sustini se ne brinem da li cu ja biti kriv, poprilicno sam pazljiv, ali mene vise nerviraju kradja, cukanja na parkingu, ipak je more u pitanju, alkohol i tako to, ima ******, pa zbog toga. . . A sta mislis o onoj kao asistenciji na putu sto nude banke? A za AMSS kazes iz iskustva ili . . . ?
Comment