Da li postoji u Nisu ovlasceni FIAT servis. Zapocetak mi je potreban zbog procene ispravnosti vozila koje bi mi neko dovezo iz inostranstva (Punto).
Fiat-Lancia Servisi - pozitivna i negativna iskustva
Collapse
X
-
Ne treba ti ovlasceni servis da bi procenio vozilo.Dovoljno je da nadjes nekog majstora za FIAT koji se iole razume, da ga nakaci na komp i da pregleda sta vec treba da se pregleda.
Kupujes polovan auto, nemoj ocekivati perfekciju.
Comment
-
-
Ja odrzavam auto kod "KRIVOG" nalazi se u Zemunu ulica Zagorska 13a, nekada sam zadovoljan nekada ne, mnogo uzima za ruke, recimo za zamenu vodene pumpe mi je uzeo samo za ruke 4500 din. nekada mi se auto preporodi kada izadjem od njega ali poslednji put me je razocarao em nije zavrsio posao em je naplatio.Krivog mi je preporucio Goran jer on ne radi Fiat tipa.
Comment
-
-
radio sam punt 1 gt koji je odrzavan prethodno kod Gorana u Zemunu,ne vidim zasto neko uzme da radi nesto kad se ne razume bar u taj model ne...u crevima i vakumima od turbine izvadio sam 3 pampura i jednu staru svecicu...a auto je prethodno bio kod tog Gorana...turbinu nije ni palio jel mu je on zapusio vakum koji gura ventil na turbini...nemam ja nista protiv njega al to ne moze tako
Comment
-
Comment