Nista jos. Nemam vremena da idem do SUP-a. Nadam se da cu stici sutra. Podneo sam zahtev za zapisnik, rekli su da ce zvati, ko zna kad ce to biti. Ko zna i u zapisniku sta ce da napisu, jos ako sam kriv sto sam isao svojom stranom i ako mi napisu kaznu za neposedovanje dozvole koju imam bice veselo. Tacno cemo se terati do sudnjega dana. Srbija, sta drugo reci. Kad kojim slucajem i nisi kriv e onda te ceka osiguranje, da ti daju ko slepcu. E ovoliko ti to vredi taj tvoj krs, ovoliko ti vredi sto te bolela noga, par 'iljada dinara i razguli. To sto si ti digo kredu da kupis taj matori motor, i sto sad nemas ni motor ni pare, a jos para koje nemas sad dajes na popravku tog motora, i krpis se sa 500 dinara benzina da ides na posao, to nije mnogo bitno. Bitno je da je registracija istekla, da imas jos malo vremena da ga registrujes da ne bi morao da ga odjavljujes. Izvinjavam se svima, morao sam.
Od pozitivnih stvari, motor je skoro pa gotov. Ceka se plata pa da se ide po magare.:-)
Isao u SUP. Policajac u razgovoru vrlo korektan, i prijateljski nastrojen. Ali i dalje stoji iza toga da ja nemam dozvolu za doticni motor.
I po njegovom u ZOBS-u pise ''4) А - Мотоцикли и тешки трицикли чија снага мотора прелази 15 kW''
Ja pitam za ovo :3) А2 - Мотоцикли чија снага мотора није већа од 35kW и чији односснаге мотора и масе возила није већи од 0,2 kW/kg,
On i dalje ostaje pri tvrdnji da je za taj motor nemam dozvolu. Jer prelazi 15kw. Na kraju je dosao njegov kolega i on ga je pitao, i taj kaze da ima tacno napisano, i da treba izracunati i da ce to pogledati detaljnije. Ostalo je da on sutra to proveri, na moje insistiranje i da ce mi javiti.
Sto se tice udesa, sad ispada da sam obilazio kolonu sa desne strane, i da me zato vozac kombija nije mogao videti. Ja sam kolonu video samo ispred sebe, to jest bio sam iza vozila koje je kombi propustio a onda me udario. Ne znam samo odakle sad kolona sa desne strane kada to niko do sad nije pominjao. Vidim ja da cu ovde nagrabusiti samo tako. Voziti desnom stranom, i imati odgovarajuce dokumente izgleda ne vazi nista.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment