Kratko i jasno - da li nesto smeta ili moze da npr imam petogodisnji kasko kod jednog osiguravajuceg drustva, a obaveznu registraciju platim kod drugog?
Osiguranje - brza pitalica
Collapse
X
-
Ja mislim da taj kasko za petogodisnji kredit nije klasicni kasko za kola, nego je to osiguranje za banku u slucaju da ti maznu kola ili da ih slupas da onda to osiguranje otplati ostatak rata koje ti nisi otplatio, a ti se snalazi bez kola...
Neka me ispravi ko zna tacno!
Comment
-
-
Sve je ok, kasko je potpun, podrazumeva i naplatu totalne stete u slucaju potrebe. Ukoliko se to desi prvo se banka naplacuje, pa korisniku sta ostane. U svakom drugom slucaju kasko podrazumeva opravku automobila od nastale stete uz, eventualno neku participaciju korisnika (20 eur ili 5%, pa sta bude vece, ako se ne varam). Obavezno osiguranje nema veze s tim, to su odvojene institucije, Obavezno osiguranje je harac drzave, a kasko je volja pojedinca za sigurnoscu. Plati odvojeno ako zelis, nema nikakve veze, obavezno osiguranje je bitno samo za registraciju i ni za sta vise.
Comment
-
-
Originally posted by prolupatorObavezno osiguranje je harac drzave, a kasko je volja pojedinca za sigurnoscu.
Comment
-
Comment