Problem sa servisom...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • boske87
    CBC Početnik
    • 09.08.2017
    • 3
    • Mladenovac
    • Peugeot 508

Problem sa servisom...

Na mom autu pezo 508 je pokusana kradja i tom prilikom mi je razbijeno leptir staklo.
    Auto je ostavljeno u verano motorsu na popravku. I tu krecu glavobolje. Prvo su mi rekli auto ce bit isredjeno za 2 nedelje, na kraju sam cekao 4 nedelje. Kada sam dosao po auto, sve je kao bilo sredjeno.
    Na putu do kuce primetio sam da preko 60km na sat cuje se strujanje vazduha i udari vetra u predelu leptir stakla koje su zamenili. Kada sam dosao kuci primetio sam da je keder koji ide oko stakla isecen i ostecen i potom nije dobro namesten.

Vratim se u Verano ostavim kola i oni kao to srede, opet preuzimam kola keder jos gore namesten i jos vise ostecen. Uradim test voznju zvuk vetra i strujanje vazduha se jos vise cuje. Odmah to reklamiram. Oni kazu narucujemo nov keder i novo leptir staklo dovezite kola za 2 nedelje i zamenicemo. Posle 2 nedelje se vracam oni zamene staklo i keder ali stavljaju polovan keder koji na drugoj strani vrata pesecen i lepljen silikonom. Opet reklamiram, sad vec zovem sefa, koji tom prilikom pocinje sa nekim pricamo kako je to star auto koji ima svoje mane (auto je 2013 godiste).
    Opet menjaju keder ali opet polovan jer i moj stari je bio polovan pa ne mogu oni da budu na steti da mi stave nov (iako su oni ostetili moj keder, gumu).
    Onda krecu price kako su mi kriva vrata, kako mi se gume cuju i jos dosta stvari i da to sto se bas na mestu leptir stakla i tog leptir stakla ne moze da cuje jer su oni uradili sve sto mogu

Na kraju stavljen je polovan keder (na oko izgleda dobar) ali opet ostaje problem strujanja vazduha i udari vetra preko 60km na sat. Verano odbija dalju saradnju, trazio sam zapisnik sta je sve radjeno na auto ni to mi nisu dali, dobio sam samo racun za leptir staklo i rad.

Pa ako neko ima savet kako prvo da resim to strujanje vazduga i te udare vetra? A drugo pitanje sta dalje raditi sa Veranom jer ocito su gomila amatera koji niti znaju niti hoce da rade.

Izvinjavam se na dugackom postu
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

vozi u rikverc.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• boske87
      CBC Početnik
      • 09.08.2017
      • 3
      • Mladenovac
      • Peugeot 508

Re

Originally posted by Chubbs View Post
      vozi u rikverc.
      Ako si mislio da budes duhovit jbg nisi.

Comment

• sErGiO
        Moderator
        • 30.01.2007
        • 2769
        • Neko selo pored Beogr
        • Alfa Romeo 156SW

Nazalost meni se cini da od toga nema nista. Ne verujem da ti se isplati niti mislim da ces uspeti da isteras stvari na cistac u ovoj zemlji. Moj ti je savet da odes do nekog glass servisa i da se sa njima posavetujes sta i kako. Tih kedera ima na Bubanj potoku pa ako imas uzorak ponesi pa kupi nov.

Comment

• hirurg83
          CBC Senator XXL
          • 26.02.2014
          • 398
          • Banjaluka
          • VW Jetta

Probaj u drugi servis. Neki drugi grad

Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока

Comment

• boske87
            CBC Početnik
            • 09.08.2017
            • 3
            • Mladenovac
            • Peugeot 508

re

Pa kad bih ja tacno znao sta je problem otisao bih i kupio to novo. Iako sam Veranu debelo platio. Ali problem je utvrditi sta je problem

Comment

• ada
              CBC Senator XXL
              • 04.06.2005
              • 2375
              • Novi Sad
              • Svasta nesto

gde prolazi vazduh prolazi i voda. znaci............
              Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
              Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
              Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
              Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

Working...
              X