servis (ha ?!)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Black Knight
    CBC Senator XXL
    • 13.10.2004
    • 2020
    • Novi Beograd, kicblo

servis (ha ?!)

Evo ja cu prvi da pocnem...
    Ja na primer imam veoma lose iskustvo sa Autoprometom i ne preporucujem nikome da ide tamo...
    Kada sam uzeo kola, normalno je da se proveri sve sto treba...Normalno je da to bude neko ko zna...recimo ovlasceni servis...ali to je strasno...koliko imaju tehnikiku toniko nemaju znanje... dve i po nedelje im je trebalo da ga pregledaju i sto je jos naj gore ukradu mi nosac metlice (brisac)....strasno!!!! a o strucnosti da ne pricam...nekom drugom prilikom...a da umalo da zaboravim...PRAVE SU DERIKOZE!!!! za nov hladnjak su mi trazili oko ~350 eur. (!?)
    Injection is good,but I'd rather be blown!
  • vujke
    Admin
    • 29.09.2004
    • 1673
    • Mladenovac
    • Daewoo Lanos 1.5SX

Tacno je, deru kozu s ledja. Tehniku imaju ali im fali majstora. Njihov najbolji majstor je bio Djuka, ali mislim da je otisao zbog nekorektnog odnosa gazde prema njemu. Ovi sto su radili s njim su 2 klase ispod, tako da...
    BTW jel ona crna Omega (lotus) jos uvek stoji tamo?
    while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• kilson
      Moderator
      • 09.10.2004
      • 3216
      • NoviBGD
      • AR 75 GT

Da dopunim listu za odstrel; autocentar "Cirinac" zastupnik za Skodu u Bgd, Autocentar je zbudzen na nekih cirka 150 kvm te je sam pristup servisu ochajan, parking za automobile im je ulichni trotoar (!!!) na kome retko i da ima mesta! Kad god sam odvozio automobil na redovan servis uvek se deshavao neki dodatni problem te sam morao chekati nekada i do DVA SATA (!) da preuzmem automobil... Uz to totalna ne profesionalnost u odnosu sa mushterijama (bakuta za pultom koja po ceo dan srche kafu i smara u fazonu kad cesh da se zhenish itd...)

Ne ponovilo se!
      Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Black Knight
        CBC Senator XXL
        • 13.10.2004
        • 2020
        • Novi Beograd, kicblo

Originally posted by vujke
        BTW jel ona crna Omega (lotus) jos uvek stoji tamo?
        kada sam poslednji put bio bila je tamo( )...(ali proslo je vremena od kada sam bio tamo...)
        Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• BOOST
          Founder - Admin od Začetka
          • 29.09.2004
          • 8726
          • Gislaved//Sweden
          • SAAB 9000 AERO R; SA

Hehe.. pre mesec dana sam bio u potragi za jednim klipom za Omegu Lotus 3000. Polovan je nadjen u Litvaniji po ceni od 600 ? i ima jos jedan u Engleskoj, ali klipove ne prizvodi niko vise, tako da ko imalo zna sta uzima..hmm.. tesko ce se tako nesto prodati, moze samo neko dobro da se nasadi, jer imaju tendensu da sagore klipove sa losim gorivom

Inace mi je drago da vidim da odziv postoji sa izlaganjem licnih iskustva sa servisima.

Jos da se pojavi neko i da kaze JA PREPORUCUJEM toga i toga zbog toga i toga, tako da nebude da je sve crno
          Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
          move your mind

Comment

• vujke
            Admin
            • 29.09.2004
            • 1673
            • Mladenovac
            • Daewoo Lanos 1.5SX

Originally posted by BOOST
            Hehe.. pre mesec dana sam bio u potragi za jednim klipom za Omegu Lotus 3000. Polovan je nadjen u Litvaniji po ceni od 600 €

U AP ima jos jedna omega kojoj je prso menjac i ne vozi se vec 4-5 godina. Bila je u delovima. Tako da Ovu drugu vozi samo njen vozac i gazdin sin, ali i ona je bila kriticna jer su joj kocnice popustile. Sta je sada sa njom, ko zna.
            while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• EfI_77
              CBC Veteran
              • 06.10.2004
              • 113
              • Osijek - Bihac

Ja mrzim servise, mehaničare, kvazi i sve što hoće popravljati auto bez IQ 140 minimum Gotovo uvijek nakon nekog servisa uskoro moram na slijedeći. To je postalo pravilo
              ... a ja dijete radničko, ne znam što je to tunning show...

Comment

• Ivvan
                Moderator
                • 29.09.2004
                • 1574
                • Nis
                • SAAB 9000

EfI ti po principu ako je dovoljno dobro za mensu dovoljno je dobro i za mene :lol:
                Slazem se sa tobom ne moze bas svako da radi taj posao
                Od sad kod majtora prvo trazis , pa onda dobar dan i sve redom ili

Pozdrav
                Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

Working...
                X