REGISTRACIJA - KAKO?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Spuzz
    CBC Član
    • 18.12.2005
    • 61
    • Bitolj

REGISTRACIJA - KAKO?

Ne živim u Srbiji a vozim kola sa BG tablama ovde u inostranstvu, pa me zanima sledeće... naime ja bih hteo da mi registracija pocne negde 15tog juna jer tada sam uobicajeno u BG, sada mi vazi do 18tog maja pa dali kad ove godine odem za BG mogu (pomeriti registraciju za tih nepun mesec dana i kako. Dal da jednostavno parkiram kola ispred zgrade i cekam 15 sti juni ili mogu i 18stog maja da obavim to i kako, isto tako dali ću imati nekih dodatnih troskova jer ovde ako ne registrujes kola u roku od 30 dana od isteka registracije - moras da kupujes nanovo tablice pa da odjavis ove pa novi brojevi nova saobracajna...
    Hvala puno
    Kvacilo-levo, Kocnica u sredini, Gas-desno
    Kvacilo-levo, Kocnica u sredini, Gas-desno....
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Parkiraj kola i cekaj 15 juni, samo nemoj da preteras preko 30 dana, i u Bg vazi isto ako registracija istekne preko mesec dana.
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Danilo
      CBC Senator XXL
      • 02.10.2004
      • 908
      • Beograd, Dorcol

Ne primenjuje se bas egzaktno, ja sam preko tih 30 pregazio dobrih 15-ak dana pri registraciji tipa, i nisam morao da uzimam nove tablice.
      www.blindmanmotorsport.com

Comment

• Lucky
        CBC Veteran
        • 08.12.2004
        • 184
        • Prokuplje

A ja sam samo zbog jednog jedinog dana,(istekla mi reg u subotu-do ponedeljka) morao da menjam i tablice i saobracajnu

Comment

• omBRE
          CBC Član
          • 11.09.2005
          • 90
          • Zemun/Chicago

registracija

spuzz

uglavnom se ne postuje striktno to za mesec dana, govorim ti iz iskustva jer je bas taj auto o kome pricas, kod mene promasio registraciju za 3-4 meseca, jer sam bio u vojsci. Jes' da je to bilo u zemunskom SUP-u, a sad ti je auto registrovan na NBG koliko se secam, a tu moze da bude druga prica.
          Jedna od varijanti je da samo malo predjes granicu (Nis, Vranje, Leskovac...) pre 18-tog maja, uradis tehnicki i posaljes caletu registracioni list i saobracajnu da ti on ovde zavrsi registraciju.
          Kako sluzi Swift? Pozdrav iz Zemuna
          a vi kako te?

Comment

• Spuzz
            CBC Član
            • 18.12.2005
            • 61
            • Bitolj

Pozdrav i tebi!

Ma kad predjem malo granicu umesto da se vracam 300 kilometara nazad, produzim jos 300 pa lepo u BG, sacekam taj 15-ti Juni i registrujem. I onako treba da dolazim ipak bi mi bilo bolje i prakticnije u Junu al nije neka razlika. Swift sluzi super, doslo vreme da se lamela menja... a i kais od alternatora poceo da "svira", dobro je sto saradjujem sa jednim vecim servisom ovde pa me sva odrzavanja vozila kostaju jeftino (delovi po nabavnoj ceni a ruka - simbolicno). E da pre polaska cu da mu promenim i gume obeco mi prijatelj iz Grcke dzaba gume (polovne ali sasvim dobre)

Pozdrav
            Kvacilo-levo, Kocnica u sredini, Gas-desno....

Comment

• sw.brick
              CBC Senator XXL
              • 09.10.2004
              • 8141
              • Beograd, barajevo-zemun
              • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

da dopunim, proveri koji tacno dan u nedelji spada tvoj ciljani datum registracije. polisa obaveznog osiguranja (od trecih lica) mora da bude sa datumom tacne registracije u MUPu, ni dan vise ni dan manje.
              znaci ako registrujes 15. juna i datum nove polise mora da bude 15.jun.

ja nisam imao problem, ali znam za vise slucajeva da su ljudi vracani da ponovo urade osiguranje/ zamene polisu za onu sa tacnim datumom.

takodje, auto na BG tablice mozes registrovati u kome god hoces opstinskom MUPu nevezano od adrese u saobracajnoj.
              manja opstina, manja guzva- ja obicno odem u MUP Vracara posle 14h i ne cekam vise od 5 minuta ako uopste i dodje do cekanja.

velike opstine poput Novi BG ili Zemun sa puno registrovanih automobila znaju da bude sa dosta guzve na salterima.

inace, moze i subotom registracija sve do 18sati, tada takodje nema guzve obicno.
              volvo
              945 SE turbo lpg
              344 GL lpg

Comment

Working...
              X