Ovlasceni renault servisi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zzmm
    CBC Početnik
    • 15.02.2006
    • 5
    • Beograd
    • Renault Clio II

Ovlasceni renault servisi

Da li neko ima spisak ovlascenih Renault servisa u Srbiji, ili bar neke od njih? Dakle, interesuju me samo oni servisi kod kojih se priznaje garancija.
  • look
    CBC Član
    • 05.07.2005
    • 25
    • Beograd

Mislim da je za Daciju i Renault ista mreza ovlascenih servisa.

Evo ti spisak servisa za Daciju:

Comment

• Duke
      CBC Senator XXL
      • 16.01.2006
      • 753
      • Urbs Naissus

"Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."

Comment

• Duke
        CBC Senator XXL
        • 16.01.2006
        • 753
        • Urbs Naissus

Od ovog u Nishu, bezhi gde stignes...

Kad sam svojevremeno oterao svoju Bakaru na pregled, svi su se negde posakrivali, nisam mogao da nadjem nikog da mi kaze dobar dan.
        I inache, kad dignem haubu, majstori odmah kazu uuuuu... i okrenu glavu, verovatno bi bili srecni kad bih imao motor od 1.1 sa renoa 5, po mogucnosti sa platinama, bez ikakve elektronike, da bi onda oni bili veliki znalci...
        A onda se pojavio gazda lichno. Posto sam ja hteo da stavimo auto na kompjuter, da ocitamo greske koje su se javljale usled "nerada" automatskog menjaca, a i da vidimo kako se ponasha masina, doticni mi je prodao sledecu pricu, kao:
        "Nemoj, brale, da ga stavljamo na comp, jer evo vidis, ja imam najmoderniji kompjuter, ali tvoj kompjuter na vozilu je star, pa ne daje prakticno nikakve podatke pa cu badava da ti uzmem pare???"
        Pritom, likovi ocigledno nisu mogli ni da nadju dzek na vozilu gde treba da se ubaci uticnica kompjutera. Uz to, da on bilo sta zna o mom autu, znao bi da za njega treba stari X25 test case za dijagnostiku, i da na njemu mozes da vidis oho,ho stvari. E, jedino treba da kod sebe imas knjizicu sa siframa, jer on izbacuje greske kao kodove (blinkaju neke lampice itd.) i mora da si ga bar jednom zakacio na neki auto da bi znao kako se radi sa tim...
        cccc, usao sam tad, i nikad vise...
        U stvari, ne ide da coveku pravim anti-reklamu.
        Ako ti treba zamena metlica na brisachima, mislim da ce ti servis izaci u susret...

Comment

• zzmm
          CBC Početnik
          • 15.02.2006
          • 5
          • Beograd
          • Renault Clio II

Nisam siguran da se ovaj spisak u potpunosti poklapa sa Renoovim.
          Inace, bas bi mi taj u Nisu mozda bio potreban, jer cesto putujem u tom pravcu. Od prodavaca u Hit autu nisam mogao da dobijem spisak elektronskim putem vec su mi samo izdiktirali mobilni telefon servisa u Nisu...
          Takodje, za Beograd, nemoguce da je samo jedan ovlasceni servis.

Comment

• Alexandar
            CBC Član
            • 14.06.2005
            • 68
            • Futog, Vojvodina

Panonski Mornar
            ALMERA 1.5S Tekna

Comment

• AEROX
              CBC Član
              • 08.02.2006
              • 93
              • Nish

Ja sam cuo da u Jagodini ima dobar Reno servis, a za ovaj u Nishu (ako mislimo na isti) znam da su neki ljudi isto imali primedbe..

Comment

• nikolapanic
                CBC Senator XXL
                • 16.10.2005
                • 657
                • Petrovac

U Jagodini ti je ovlasceni reno servis francuz:www.ak-francuz.co.yu,a imas jos jednog koji nije ovlascen ali je dobar Renault servis Mica,stipljanski put.Mislim da je dosta dobar a izgleda da voli R25.U Kragujevcu imas Jezero,u BG-u,Hit auto,Servis Sava,u NS-u imas ESCcomerc,zatim Sekulic u Vetrniku,u Zrenjaninu servis Demenesku itd.
                Samo te slusam i pitam se dokle ces?

Comment

• ToNcA
                  CBC Senator XXL
                  • 31.01.2006
                  • 868
                  • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                  • Mazda 6 2.0d

Kad smo kod Renault servisa jel ima neko iskustva sa servisom na starom sajmistu? Posto sam auto uzeo na leasing moram 6 godina da ga odrzavam u ovlascenom servisu ali ako su isti susteri kao u nisu (i ja znam ljude sa losim iskustvima) onda cu boga mi sam da odradim servis - u njihovim prostorijama. A iskustava sa losim majstorima imam - Audi mi je izgoreo zahvaljujuci "strucnjaku!"

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• ToNcA
                    CBC Senator XXL
                    • 31.01.2006
                    • 868
                    • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                    • Mazda 6 2.0d

Originally posted by Duke
                    Od ovog u Nishu, bezhi gde stignes...

Kad sam svojevremeno oterao svoju Bakaru na pregled, svi su se negde posakrivali, nisam mogao da nadjem nikog da mi kaze dobar dan.
                    I inache, kad dignem haubu, majstori odmah kazu uuuuu... i okrenu glavu, verovatno bi bili srecni kad bih imao motor od 1.1 sa renoa 5, po mogucnosti sa platinama, bez ikakve elektronike, da bi onda oni bili veliki znalci...
                    A onda se pojavio gazda lichno. Posto sam ja hteo da stavimo auto na kompjuter, da ocitamo greske koje su se javljale usled "nerada" automatskog menjaca, a i da vidimo kako se ponasha masina, doticni mi je prodao sledecu pricu, kao:
                    "Nemoj, brale, da ga stavljamo na comp, jer evo vidis, ja imam najmoderniji kompjuter, ali tvoj kompjuter na vozilu je star, pa ne daje prakticno nikakve podatke pa cu badava da ti uzmem pare???"
                    Pritom, likovi ocigledno nisu mogli ni da nadju dzek na vozilu gde treba da se ubaci uticnica kompjutera. Uz to, da on bilo sta zna o mom autu, znao bi da za njega treba stari X25 test case za dijagnostiku, i da na njemu mozes da vidis oho,ho stvari. E, jedino treba da kod sebe imas knjizicu sa siframa, jer on izbacuje greske kao kodove (blinkaju neke lampice itd.) i mora da si ga bar jednom zakacio na neki auto da bi znao kako se radi sa tim...
                    cccc, usao sam tad, i nikad vise...
                    U stvari, ne ide da coveku pravim anti-reklamu.
                    Ako ti treba zamena metlica na brisachima, mislim da ce ti servis izaci u susret...
                    Jesi probao kod Proke da odvezes auto. On je meni jedini uspeo da sredi tupavi single point na osamdesetici!

Ako ti treba adresa (kojim slucajem nisi cuo za Proku) samo se javi. Sad ne znam kako se snalazi sa automatskim menjacima ali vredi pokusati.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Duke
                      CBC Senator XXL
                      • 16.01.2006
                      • 753
                      • Urbs Naissus

Hvala Tonco, ali moj automatski menjac trune na nekom djubristu jos od avgusta prosle godine, a vozi se rucna getribla... Za Proku sam cuo, ali ne verujem da bi se nesto posebno zauzimao za mene. Postoji problem sa radom mog motora, i to je nesto sto bi neki posveceni dijagnosticar sigurno pronasao (trosi vise nego sto bi trebalo a ide slabije nego sto bi smeo), ali buduci da je problem povremen vrlo tesko bih se objasnio s majstorom sta nije u redu... Znas ono covek sedne, proba ga i kaze "au sto ide, pa sta se bunis" Jebi ga 3 iljade kubika, fala bogu da ide, al samo ja znam kako je ISAO tj. KAKO MOZE DA IDE...

Comment

Working...
                      X