Hmmm, treba mi servis za karburatore. U Beogradu. Koliko sam uspeo da skontam, lik je reko precizna ... (mehanika) ili tako nesto... Da li neko zna za tako nesto, ako zna gde je to?
Precizna mehanika ti se nalzi na konjarniku kod vera,mada ja nisam bog zna sta cuo o njima.Rade po principu das svoj karb za remontovani.Tako je bilo pre par godina...
Posto vidim da vozis zastavu 101 predpostavljam da ti za taj automobil treba karburator. Posto sam nedavno menjao karburator u IPM mogu da ti dam korisne informacije. Ovako stvari stoje. Postoje dve varijante, posto u okviru IPM postoji i prodavnica delova. Mozes da kupis nov karburator, standard ili sa diznom 34 za keca specijala i cena im je 3200 dinara sa jednom godinom garancije, takodje mozes da zamenis vec postojeci karburator sa remontovanim, stim sto tvoj stari karburator ostaje IPM-u a ti dobijes remontovan, cena je 1300 dinara + 300 dinara zamena na licu mesta, takodje mozes da doneses neki drugi polovan karburator i da im das a da sam ili kod majstora ugradis taj remontovani. Remontovan karburator ima 6 meseci garancije.
Comment