Hmmm, treba mi servis za karburatore. U Beogradu. Koliko sam uspeo da skontam, lik je reko precizna ... (mehanika) ili tako nesto... Da li neko zna za tako nesto, ako zna gde je to?
Servis karb.
Collapse
X
-
Posto vidim da vozis zastavu 101 predpostavljam da ti za taj automobil treba karburator. Posto sam nedavno menjao karburator u IPM mogu da ti dam korisne informacije. Ovako stvari stoje. Postoje dve varijante, posto u okviru IPM postoji i prodavnica delova. Mozes da kupis nov karburator, standard ili sa diznom 34 za keca specijala i cena im je 3200 dinara sa jednom godinom garancije, takodje mozes da zamenis vec postojeci karburator sa remontovanim, stim sto tvoj stari karburator ostaje IPM-u a ti dobijes remontovan, cena je 1300 dinara + 300 dinara zamena na licu mesta, takodje mozes da doneses neki drugi polovan karburator i da im das a da sam ili kod majstora ugradis taj remontovani. Remontovan karburator ima 6 meseci garancije.
Comment
-
-
deki 2 poruke iznad
Originally posted by sri98Ili u ulici Zage Malivuk. IPM - industrija precizne mehanike - proizvodjaci karburatora za Yugo i jos ponekoga.“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment
-

hvala.
.
Comment