Procitao sam slicnu temu na ES-u ali tamo nema odgovora. Sta se zna o ovome? Da li je neko imao iskustva?
Uvoz polovnjaka u delovima
Collapse
X
-
Imas u novom broju revije SAT detaljan opis o uvozu karoserije i motora, kao i ostalih polovnih delova i sklopova!
Najbitnije je da imas papire od auta za koji uvozis karoseriju ili motor i koliko sam ja shvatio ne mozes obe stvari jer ako navodno kasnije sklopis auto pravis carinski prekrsaj!
Sigurno postoji neka kombinacija kao i ranije sto je bilo, samo treba kontaktirati prave ljude koji to mogu da zavrse!
Inace carinske stope su jako male, a PDV na sve ti je 18%!MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
-
-
Kupio sam juce SAT Plus reviju ali prebacicu pitanja sa ES-a:
Citao sam o ovome u SAT Plus reviji, ali mi opet nisu jasne neke stvari. Dosta ljudi prica ovde o kupovini stranca i papira o istom autu na srpske table (havarisanog, trulog). Posto se ne misli na voznju jednog a registrovanje drugog, da li je neko upoznat kako ovaj uvoz legalno funkcionise ovde?
Znaci imam krsha ovde, nadjem OVDE istog takvog stranca i sad, kako ovog stranca legalno prevesti na ovog krsha? U reviji SAT Plus se prica o carinjenju ili samo karorerije ili samo motora a ne i jednog i drugog, jer ako se radi i jedno i drugo vrsi se carinski prekrsaj i carina prepoznaje takav slucaj i naplacuje kaznu i oduzima auto. Tako se kaze da se za auto kad ulazi u zemlju treba prijaviti carini. Ako je neki nas gastarbajter, kako radi vecina, dosao sa tim autom da ga proda celog ovde, da bi se registrovao za CG ili za delove, kako ga prijaviti carini za carinjenje u ovom slucaju?
Mislim da ste shvatili moje pitanje.slicna dilema je i kod mene... meni bi valjalo da kupim karoseriju, kontam da je jeftinije od sredjivanja limarije i farbanja.... pa me isto interesuje kako legalno srediti da mi neko dotera CEO auto (ima jos delova koji bi valjali da se zamenu) a da regularno platim carinu i porez na karoseriju koju svakako zelim da menjam...
ono tehnicki i izmena saobracajne su mi jasni i logicni koraci... ali ne i sistem doterivanja karoserije... jer u tom istom magazinu pise da se pod karoserijom NE podrazumevaju i elementi ogibljenja itd.... sto znaci da karoseriju mogu da doslepam nekako.. a to vec nije jeftinije od sredjivanja limarije i farbanja.
znaci pitanje je kako od auta na stranim tablama, koji je vec u SCG, regularno uzeti/ocariniti/oporezovati/itd. karoseriju?I jos jedno pitanje, da li ako kupim stranca i zelim da carinim recimo skoljku, mogu da prodam nekom drugom motor da ga on carini, tj. da li od jednog istog auta mogu da se carine i motor i karoserija, ako ne isti covek, onda dva nezavisna?
Comment
-
Comment