imao sam danas mali defekt??? tip sa golfom 4 ispred mene naglo ukocio i ja ga poljubio odpozadi. I meni i njemu je pukao drzac za tablicu, i njemu je na braniku od srafa koji drzi moju tablicu napravljene 2 ogrebotine onako farba se malo skinula u precniku manje od 1 cm na 2 mesta,fakticki samo tackice. Ali tip kao, vozice kod majstora da farba pa da mu platim. Realno, da je mene onako neko udario ne bi mu nista ni trazio jer je mizarno. Koliko da mu platim. Moja procena 30-50 evra i to je premija!!!! Sta vi kazete???
lakse "Cukanje"
Collapse
X
-
eh ti novi auti bez pravih branika. meni nikako nije jasno zasto (osim velike love za ceste popravke) se danas uglavnom stavljaju ti integrisani obojeni nazovi branici koji se odmah ostete i pri najmanjem dodiru sa preprekom. nekako mi deluje da su samo modni detalj, i to skupi na autu.
oni stari crni oblozeni debelom plastikom se niti ne ogrebu pri takvim manjim dodirima a i kada ima jaceg porekla udara gotovo nista se ne vidi golim okom. gledam ove novije male gradske aute i ne mogu da se setim da sam video da jedan od njih ima branik koji trpi 10km/h bez apsolutno ikakvog ostecenja
sve neki lakirani koji moraju u servisu da se popravljaju za ogromne pare.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Ubedljivo najbolji sa fice, metalni niklovani i nista im nemozes)
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
Comment