lakse "Cukanje"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Jakovljevic
    CBC Senator
    • 11.10.2004
    • 205
    • Paracin

lakse "Cukanje"

imao sam danas mali defekt??? tip sa golfom 4 ispred mene naglo ukocio i ja ga poljubio odpozadi. I meni i njemu je pukao drzac za tablicu, i njemu je na braniku od srafa koji drzi moju tablicu napravljene 2 ogrebotine onako farba se malo skinula u precniku manje od 1 cm na 2 mesta,fakticki samo tackice. Ali tip kao, vozice kod majstora da farba pa da mu platim. Realno, da je mene onako neko udario ne bi mu nista ni trazio jer je mizarno. Koliko da mu platim. Moja procena 30-50 evra i to je premija!!!! Sta vi kazete???
  • BOOST
    Founder - Admin od Začetka
    • 29.09.2004
    • 8726
    • Gislaved//Sweden
    • SAAB 9000 AERO R; SA

Tvoja procena , tvoji novci, verujem u realnost

Salu nastranu, imas osecaj za cene kod Vas pa verujem da si u pravu
    Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
    move your mind

Comment

• -Vedran-
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 3255
      • Beograd

Ma ne daj mu vishe od 40 eur,mene je toliko ispao branik kada sam farbao.Mislim to je realna cena
      Power of dreams !!!

Comment

• maki
        CBC Senator XXL
        • 03.10.2004
        • 878
        • Budva, CG

zavisi jeli metalik ili obicna boja,u svakom slucaju 40 je plafon,citav branik da ofarba,mada sumnjam da ce to da radi,moze to malo da se zamaze ispolira i nista se nevidi
        HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• sw.brick
          CBC Senator XXL
          • 09.10.2004
          • 8141
          • Beograd, barajevo-zemun
          • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

eh ti novi auti bez pravih branika. meni nikako nije jasno zasto (osim velike love za ceste popravke) se danas uglavnom stavljaju ti integrisani obojeni nazovi branici koji se odmah ostete i pri najmanjem dodiru sa preprekom. nekako mi deluje da su samo modni detalj, i to skupi na autu.
          oni stari crni oblozeni debelom plastikom se niti ne ogrebu pri takvim manjim dodirima a i kada ima jaceg porekla udara gotovo nista se ne vidi golim okom. gledam ove novije male gradske aute i ne mogu da se setim da sam video da jedan od njih ima branik koji trpi 10km/h bez apsolutno ikakvog ostecenja
          sve neki lakirani koji moraju u servisu da se popravljaju za ogromne pare.
          volvo
          945 SE turbo lpg
          344 GL lpg

Comment

• maki
            CBC Senator XXL
            • 03.10.2004
            • 878
            • Budva, CG

Ma najbolji su oni metalni sa lade ili zastave. )
            HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• Saabo
              Moderator
              • 29.09.2004
              • 1724
              • Vrbas
              • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

Ubedljivo najbolji sa fice, metalni niklovani i nista im nemozes )
              SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• dranix
                CBC Senator XXL
                • 04.10.2004
                • 3079
                • Antwerpen/Belgium
                • Saab 9-3

Nije to nista. Pocelo se sa sundjerastim da bude meko pesacima. Jos da je ona betonska bandera ........

Comment

Working...
                X